06.09.2023
Emilian Cretu, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat pe actor: „Nu stiu cum sa incep si sa fiu cat mai lucid...” - VIDEO

Actorul Emilian Cretu a aparut cu ochii in lacrimi, in stories pe pagina sa de Instagram, unde a povestit despre cum le-a indeplinit o dorinta unor copii speciali.

Emilian Cretu, obisnuieste sa faca acte de caritate, insa de data aceasta totul a luat o intorsatura care l-a sensibilizat.

„Ma duc undeva unde nu sunt asteptat, dar cu siguranta se v-or bucura acei copii ca vin, pentru ca este o surpriza. Zilele astea am fost la un eveniment si una din cunostintelee mele mi-a zis Emilian am fost la o scoala cu copii mai speciali si din discutie la un moment dat i-a intrebat ce isi doresc ei si o mare parte din ei au zis ca noi vrem sa gustam pizza”, a mentionat actorul in dimineata zilei trecute.

„Asa ca astazi am luat multa pizza si la orele 12 ajunge Mos Craciun la acea scoala”, a mai adaugat Emilian.

Imediat dupa ce a avut loc intalnirea cu copiii speciali, Emilian a incercat sa-si adune gandurile si a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram. 

La multi ani, PRO TV! Emisiunea Gusturile se Discuta a dat startul cu o editie aniversara. Vezi care a fost atmosfera de la sarbatoare - VIDEO

„Nu stiu cum sa incep si sa fiu cat mai lucid in ceea ce urmeaza sa zic, pentru ca am niste emotii si cumva dupa prezenta mea la scoala speciala nr 12, mai aveam treaba prin oras insa am zis ca nu, merg acasa pentru jumatate de ora. In primul rand vreau sa le multumesc doamnelor profesoare care lucreaza acolo si care cu siguranta au otarie de caracter si o inima foarte si foarte calita in acest domeniu, pentru ca eu fara ochelar nu am putut sa stau acolo. Acesti copii pe langa faptul ca sunt niste copii extraordinari, sunt si speciali, iar eu sunt cumva sensibil atunci cand este vorba de dorinte si de vise si visul lor a fost ca sa manance la amiaza pizza. Faza cea mai tare este ca ei s-au pregatit si au facut si un dans, chiar daca ei practic nu aud deloc sau foarte putin si vorbesc la fel. Au facut un dans foarte frumos care m-a sensibilizat si mi-a dat inca o lectie de viata”. 

„Le multumesc copiilor de astazi care mi-au dat o lectie de viata si le-am promis ca o sa mai revin. De fiecare data cand poti sa faci un bine, trebuie sa-l faci neconditionat”, a mai adaugat Emilian.

Actorul a publicat si cateva secvente alaturi de copii pe care ia vizitat ieri.

Doina Ciobanu, a sarbatorit nunta de hartie! Fotografiile de la nunta moldovencei care au aparut in cea mai populara revista Vogue - FOTO

Mai apoii actorul a aparut cu fata in lacrimi in story, unde a marturisit: „Eu am venit acasa ca sa ma concentrez, dar nu-mi reuseste. Viata este exact un boomerang, in viata asta o sa primim exact ce oferim, asa ca eu va multumesc la toti cei care aveti incredere in mine si care sunteti alaturi de mine”.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

„Stiu ca nu v-ati asteptat, ca nici eu nu...". Emily Istrate, in bucataria Chefi la Cutite! Ce a gatit interpreta, dar si cum au apreciat farfuria juratii - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie