06.09.2023
Si parul isi revine dupa soare! Urmeaza sfaturile Dianei Mariuta si redobandeste sanatatea podoabei capilare - VIDEO

A fost o vara cu temperaturi istorice si desi in scurt timp ne va fi cu siguranta dor, acum ne bucuram cu totii ca sa mai racorit afara. mai ales ca soarele arzator ne-a topit si ne-a adus si mici daune. Pe langa ten acer are de suferit si parul a fost supus stresului, acum trebuie sa-l readucem la viata. Afla cum dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Expus la temperaturi inalte si la razele puternice ale soarelui, parul are nevoie de o ingrijire speciala atat inainte, cat si dupa vacanta.

Diana Mariuta, hairstylist a dezvaluit: „In cazul dumnevoastra vom face astazi un tratament de nutritie pentru  suplini acel aport de uleiuri care a fost dus din cauza caldurii. In primul rand recomandarea mea este ca inainte sa mergem la mare sa facem un tratament, sa folosim o protectie UV pentru par si dupa ce va intoarceti de la mare sa faceti imediat un tratament, doua, ca sa nu lasati lucrurile sa mearga mai rau".

Procedurile se fac pe parul umed, in acest mod se vede mai bine calitatea firului, dar si problemele acestuia.

„Daca este foarte grav atunci noi recomandam o perioada mai intensiva, de o luna sau doua, dau si recomandari pentru ingrijiri la domiciliu si atunci se schimba si parul si isi revine. Asta este una din proprietatile fantastice ale parului chiar daca este deshidrat este posibil sa-l aducem la viata", a adaugat Diana.

Emilian Cretu, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat pe actor: „Nu stiu cum sa incep si sa fiu cat mai lucid...” - VIDEO

Evident, in cazul parului vopsit, atentia este si mai mare.

Diana a mentionat:„Ca regula firul de par care este vopsit este mai fragil, fiindca deja acolo a fost procesul chimic si este mai predispus deshidratarii. Dar si mai usor cumva putem sa-l readucem fiindca daca il vopsim, atunci umplem cuticula de par cu pigment si se primeste ca daca facem si vopsire si tratament  lucrurile se imbunatatesc considerabil. Rezultatul dupa prima vizita este extraordinar, fiecare fir este plin de vitalitate si il face sa fie separat si se misca, cum eu spun danseaza, ceea ce este foarte bine ".

„Stiu ca nu v-ati asteptat, ca nici eu nu...". Emily Istrate, in bucataria Chefi la Cutite! Ce a gatit interpreta, dar si cum au apreciat farfuria juratii - FOTO/VIDEO

Nu este atat de greu sa avem un par sanatos, daca urmam cativa pasi in rutina de ingrijire.

Diana a dezvaluit si care sunt cei mai importanti pasi pentru ingrijirea parului:„Ce tine de cei patru pasi pentru ingrijirea la domiciliu, alegem cu grija samponul pentru scalp, masca potrivita nevoii parului care este la moment, nu o folosim un an intreg, si neaparat monitorizam la specialist starea parului ca sa schimbam produsul, neaparat folosim termoprotectie si uleiul pentru stralucire "

Doina Ciobanu a sarbatorit nunta de hartie! Fotografiile de la nunta moldovencei care au aparut in cea mai populara revista Vogue - FOTO

Articole din aceeasi categorie