17.05.2022
Are sau nu Amber Heard operatii estetice? Un chirurg plastician a analizat fata celebrei actrite - VIDEO

Amber Heard este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa de-a lungul anilor fanii s-au tot intrebat daca vedeta a apelat la medicii esteticieni. Un chirurg plastician celebru pe Tik Tok a analizat fata actritei si si-a impartasit parerea cu internautii. 

Dr. Anthony Youn, chirurgul plastician popular pe platforma de socializare Tik Tok, a realizat un videoclip viral in care analizeaza fata lui Amber Heard, oferindu-si opinia de expert cu privire la zvonurile legate de posibilele operatii estetice pe care le-ar avea fosta sotie a lui Johnny Depp.

Chirurgul plastician a profitat de atentia pe care o au in aceste zile Amber Heard si Johnny Depp, avand in vedere procesul de defaimare in curs, astfel ca a iscat o dezbatere intre cei 7,7 milioane de fani pe care ii are pe Tik Tok. Potrivit doctorului Anthony Youn, actrita din „Aquaman” are o fata perfect simetrica. Medicul a luat doua fotografii cu Amber Heard, una din 2005 si una facuta in 2020, si le-a comparat, analizand fiecare detaliu din fata actritei. 

„Chipul lui Amber Heard, este real sau suspect?”, a scris dr. Anthony Youn la descrierea clipului video postat pe contul de Tik Tok. 

Comparand fotografiile, dr. Youn a sugerat ca Amber Heard ar fi apelat la o rinoplastie, interventii cu acid hialuronic in buze pentru volum si, mai mult, implanturi in obraji si in barbie.

Semnele zodiacale care se prefac atunci cand spun ca le pasa de ceilalti

„Nasul ei pare mult mai subtire. Eu cred ca a suferit o rinoplastie. De altfel, buza ei superioara este mai subtire in 2005  fata de cea din prezent. Buzele nu cresc pur si simplu, astfel ca probabil i s-au facut niste injectii cu acid hialuronic. De asemenea, obrajii ei arata diferit, au o forma putin diferita. Unii medici banuiesc ca ar fi putut sa fi avut implanturi in obraji si cred ca este posibil. La fel si barbia ei, care pare sa fi fost remodelata, asa ca poate avea si un implant de barbie”, a declarat dr. Anthony Youn in videoclipul postat pe reteaua de socializare.

In comentariile primite de Youn, fanii s-au impartit in doua tabere. Unii au sustinut parerea medicului, insa au fost si multi dintre ei care au declarat ca ei nu vad o diferenta. „Arata exact la fel, este doar machiajul si varsta”, a scris unul dintre internauti, in timp ce altul a spus: „Arata in mare parte la fel”.

Katy Perry credea ca nu va fi niciodata mama pana sa-l cunoasca pe Orlando Bloom. Afla ce declaratii a facut vedeta

Chirurgul plastician a sustinut in videoclipurile sale ca declaratiile lui reflecta doar parerea sa personala si ca nu este medicul lui Amber.

Avand in vedere cariera sa indelungata la Hollywood, nu ar fi o surpriza daca Amber Heard ar fi apelat la operatiile estetice, insa actrita nu a vorbit niciodata despre acest aspect al vietii sale, astfel ca nu vom stii niciodata care este adevarul. 

Articole din aceeasi categorie