17.05.2022
Katy Perry credea ca nu va fi niciodata mama pana sa-l cunoasca pe Orlando Bloom. Afla ce declaratii a facut vedeta

Katy Perry a crezut mult timp ca nu va fi niciodata mama, asta pana l-a cunoscut pe logodnicul sau, actorul Orlando Bloom. Artista are acum o fetita de un an si opt luni si este mai fericita ca niciodata. 

In timpul unui interviu, cantareata celebra in varsta de 37 de ani a declarat ca nu s-a vazut niciodata mama, marturisind ca acest lucru a plecat din copilaria sa. Katy Perry se afla acum in cel mai bun moment din viata ei, dezvaluind ca viitorul sau sot o face foarte fericita si implinita.

„Sa devin mama a fost cea mai buna decizie din viata mea. Nu m-am gandit la copii dintotdeauna, acest lucru fiind legat de cateva chestii care s-au intamplat in copilarie”, a declarat Katy Perry, sustinand ca rolul de mama nu era in planurile sale, insa relatia cu Bloom, in varsta de 45 de ani i-a schimbat perspectiva.

„Dupa ce l-am cunoscut pe Orlando am vazut ce tata grozav a fost pentru primu sau copil, Flynn, care acum are 11 ani. Acest lucru a influentat decizia mea si m-am gandit atunci: „Eu, la mijlocul varste de 30 de ani. El, un barbat frumos. Trebuie sa ne inmultim”, a glumit Kate Perry la final, continuand: „Este un om foarte bun”. 

De asemenea, artista a dezvaluit ca avandu-l pe Orlando Bloom in viata ei, nu numai ca i-a indeplinit dorinta de a deveni mama, ci i-a adus si echilibrul in viata ei.

Semnele zodiacale care se prefac atunci cand spun ca le pasa de ceilalti

„Intotdeauna spun ca atunci cand intra in camera are aceasta bucurie de a trai si o energie uimitoare. Este atat de fericit si pozitiv, iar eu sunt mai anxioasa si mai predispusa la depresie in anumite privinte, asa ca este bine pentru mine sa fiu in preajma lui, pentru ca ma face sa nu mai gandesc asa de mult”, a mai spus artista.

Katy Perry isi mai doreste un copil cu Orlando Bloom

Katy Perry a dezvaluit recent, in timpul show-ului „American Idol”, ca este pregatita sa mai aiba un copil cu logodnicul ei, Orlando Bloom. Artista isi doreste sa-si mareasca familia si sa-i aduca pe lume un fratior sau o surioara micutei sale Daisy Dove.

Cantareata, in varsta de 37 de ani, a povestit ca viata alaturi de fiica ei, in varsta de aproape doi ani de zile, este foarte frumoasa si ca in fiecare zi are parte de intamplari care o fac sa fie o mama mandra si implinita. Cu toate acestea, Katy nu spune nu unui viitor copil alaturi de actorul celebru, in varsta de 45 de ani.

Ovi Jacobsen, membru al juriului, despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: „E foarte dubioasa pozitia EBU. Eu am pus Moldova pe primul loc”

Desi este deschisa la o noua sarcina, Katy Perry sustine ca nu este momentul chiar acum, asta din cauza spectacolului din Vegas care o solicita la maxim. „Sunt in Vegas si nu pot face acel spectacol cu nimic in burta. In special cu un om”, a declarat Katy Perry pentru E! News, facand referire la turneul sau care va dura pana in luna august a acestui an. 

Articole din aceeasi categorie