17.05.2022
Semnele zodiacale care se prefac atunci cand spun ca le pasa de ceilalti

Desi vor incerca sa iti arate ca le pasa de tine, nu ar trebui sa ai incredere in aceste zodii atunci cand se ofera sa te ajute.

In viata mai intalnim si persoane care vor pretinde ca ne vor binele, cand de fapt adevaratele lor scopuri vor fi scoase la iveala atunci cand nici nu ne asteptam. Astfel de oameni vor sa obtina ceva de la tine si nu sunt deloc preocupati de emotiile tale. Iar daca ai facut deja cunostinta cu o persoana care se incadreaza acestei descrieri, atunci are toate sansele sa se numere printre zodiile de mai jos.

Varsator

Varsatorii sunt mult prea indiferenti pentru a fi pacaliti atat de usor. Chiar daca se poarta frumos cu toata lumea si pretind ca le pasa de ceea ce simt, de fapt ii judeca pe toti si nu le pasa de cei din jur. Vor sa se fereasca de dezamagiri si prefera sa nu se deschida in fata oricarui. Daca ai prin preajma vreun Varsator, ai observat pana acum cat este de distant si ca mereu isi urmareste scopurile personale.

Este o bomba de energie si face chef oriunde merge! Dianna Rotaru a surprins toti localnicii intr-un restaurant din Grecia. Vezi ce a facut prezentatoarea - FOTO/VIDEO

Gemeni

Pentru Gemeni conteaza foarte mult sa fie auziti si sa simta ca au parte de sustinerea celor dragi. Se simt recunoscatori pentru sprijinul emotional si promit ca vor face si ei la randul lor acelasi lucru. Insa, de la a spune si de a face acest lucru este cale destul de lunga. Desi iti promit ca iti vor fi alaturi atunci cand ai nevoie, te vor abandona cu prima ocazie.

Sagetator

Sagetatorii fac in asa fel incat sa para ca sunt atenti la nevoile celorlalti si ca au mereu o atitudine pozitiva, desi stiu si ei ca nu este asa. Nu au o rea intentie, insa pentru ei au fost mereu importante parerile altora si prea putin a contat ceea ce simt cu adevarat. Desi nu vor sa supere pe nimeni, ajung sa dezamageasca pe toata lumea.

Ovi Jacobsen, membru al juriului, despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: „E foarte dubioasa pozitia EBU. Eu am pus Moldova pe primul loc”

Articole din aceeasi categorie