10.10.2022
Are cele mai lungi unghii din intreaga istorie a omenirii! Afla povestea tragica a Dianei Armstrong: „Dupa acest caz, eu pur si simplu nu am mai putut sa-mi tai unghiile” - FOTO/VIDEO

Diana Armstrong din Minnesota, SUA, a devenit femeia cu cele mai lungi unghii din istorie. Lungimea totala a unghiilor ei de la ambele maini este de 1306,58 cm - care, apropo, este mai mare decat lungimea unui autobuz scolar standard.

Diana isi creste unghiile deja de peste 25 de ani. Cea mai lunga unghie dintre toate este cea de pe degetul mare de la mana dreapta. Lungimea sa este de 138,94 centimetri. Si abia in luna august a acestui an, femeia a decis sa le scrie reprezentantilor Cartii Recordurilor Guinness. De ce atat de tarziu?

In 1997, a avut loc o tragedie in familia Dianei, din cauza careia aceasta a incetat sa-si mai taie unghiile. La 16 ani, prima ei fiica, Latisha, care ii facea manichiura in fiecare weekend, a murit in urma unui atac de astm.

Billie Eilish - fotografie rara alaturi de mama sa! Interpreta nu seamana deloc cu Maggie Baird - FOTO

„In ajunul acelei seri, ea mi-a facut manichiura. Dupa acest caz, eu pur si simplu nu am mai putut sa-mi tai unghiile”, isi aminteste Diana. 

In anii urmatori, copiii Dianei au incercat sa o convinga sa-si taie unghiile. Insa ea le-a explicat ca, cresterea unghiilor a ajutat-o sa faca fata depresiei dupa moartea Latishei. De asemenea, aceasta a devenit pentru ea o modalitate de a-si pastra fiica in ganduri si suflet. 

Dupa tragedie, Diana a decis sa se concedieze si sa stea acasa. Femeia s-a concentrat in intregime pe cresterea unghiilor sale. Si acum, cand ele au ajuns la o lungime atat de incredibila, sa le dea cu oja a devenit un proces foarte complicat pentru ea - fiecare unghie poate dura de la patru pana la cinci ore. Prin urmare, ea isi face manichiura o data la patru sau cinci ani. De obicei, femeia are nevoie de 15-20 de sticle de oja si un instrument special pentru a le face o forma. 

Heidi Klum - sedinta foto senzuala pentru un brand de lenjerie intima. Modelul a pozat alaturi de fiica sa - FOTO

Potrivit acesteia, unghiile lungi sunt foarte incomode. Diana nu poate ridica banutii de pe podea, a renuntat la condus, nu isi cumpara haine cu fermoar, iar copiii ei trebuie sa fie foarte atenti la miscarile ei. 

„Trebuie sa fim foarte atenti. O ocolim mereu ca sa nu ne loveasca in fata sau sa nu ne impiedicam de unghiile ei”, spun copiii Dianei. 

Inainte, Diana nu era de acord sa-si fotografieze unghiile sale, pentru ca ii era frica de critica din partea oamenilor, insa cu timpul a inceput sa se simta mai confortabil si acum isi considera unghiile frumoase. 

In ciuda lungimii lor, femeia a fost surprinsa ca unghiile ei au atras totusi atentia reprezentantilor de la Cartea Recordurilor Guinness. Iar copiii si nepotii Dianei au fost incantati sa afle aceasta noutate. 

„Cred ca ea, Latisha, ar fi mandra de mine pentru ca a fost ultima care mi-a facut manichiura”, a spus Diana. 

Editorul sef al Guinness World Records, Craig Glenday, a mers personal sa-i inmane Dianei certificatul de detinator al recordului si a spus ca este un privilegiu pentru el sa-si petreaca ziua cu Diana si familia ei. 

Cum si-au numit fiul Rihanna si A$AP Rocky? Cantareata le-a dat fanilor sai un mic indiciu - FOTO

Apropo, recordul anterior pentru cele mai lungi unghii de la ambele maini ale unei femei i-a apartinut lui Ayanna Williams, pana in momentul in care ea a decis sa le taie. Unghiile Dianei au doborat recordul anterior cu 573,03 centimetri.

Articole din aceeasi categorie