10.10.2022
Billie Eilish - fotografie rara alaturi de mama sa! Interpreta nu seamana deloc cu Maggie Baird - FOTO

Mama cunoscutei interprete de talie mondiala Billie Eilish incearca sa-si sustina de fiecare data cand are ocazia fiica. Recent, aceasta a recunoscut ca habar nu avea anterior cat de greu ii era lui Eilish sa se descurce cu popularitatea sa.

„Toate aceste momente uimitoare din cariera sa sunt, de asemenea, insotite de mult stres, presiune, munca grea si epuizare”, a spus mama lui Billie, Maggie Baird.

De asemenea, acum cateva zile, mama ei a decis sa merga cu aceasta la un eveniment social. Ele au participat impreuna la Gala Premiilor Asociatiei Media de Mediu.

Mama lui Billie Eilish, Maggie Baird, a devenit faimoasa cu mult inaintea fiicei ei. Ea este compozitoare, cantareata, actrita si chiar a sonorizat jocurile video Mass Effect si Saints Row.

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Billie Eilish este o cantareata, model si compozitoare americana. Aceasta si-a facut debutul in muzica la varsta de 14 ani si intr-un timp relativ scurt a atras atentia criticilor si publicului prin single-urile „Ocean Eyes” si „Lovely”.

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Articole din aceeasi categorie