10.10.2022
Cum si-au numit fiul Rihanna si A$AP Rocky? Cantareata le-a dat fanilor sai un mic indiciu - FOTO

In luna mai a acestui an, Rihanna si A$AP Rocky au devenit parinti pentru prima data. Vedeta a nascut un baiat, pe care il ascunde cu mare grija de ochii publicului si a presei. Pana in prezent, nu a aparut nici o imagine cu micutul lor pe retelele sociale. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi vor sa pastreze cat mai mult timp intimitatea copilului lor. In prezent, nu se cunoaste practic nimic despre fiul Rihannei si A$AP Rocky.

Si chiar si numele bebelusului este inca un mister. Insa, se pare ca Rihanna a decis sa le dea fanilor sai un mic indiciu. Cel putin, mass media si internautii au inteles asa. 

Recent, interpreta a fost surprinsa de catre paparazzi in timpul unei plimbari pe strazile din Los Angeles. Asadar, Rihanna a adaugat tinutei sale un lant cu pandantiv in forma de litera D. Probabil ca asa incepe numele bebelusului sau, care are cinci luni. 

Kim Kardashian, Vinetrria sau Julia Fox? Kanye West - vazut in compania fostei sale iubite - FOTO

Dianna Rotaru - la inaltimea tuturor asteptarilor! Prezentatoarea ProTV din nou isi uimeste fanii: „In aceasta catastrofa emotionala am cantat o melodie” - VIDEO

Pentru prima data, Rihanna si A$AP Rocky au aparut impreuna in public in 2020. Atunci, cantareata tocmai se despartise de fostul sau iubit, miliardarul saudit Hassan Jamil. Vedele si-au confirmat relatia abia in 2021.

Articole din aceeasi categorie