12.07.2019
Fotografia zilei! Privirea „cute” a lui Vladimir Zelenski aruncata Maiei Sandu a ajuns virala pe internet
O imagine cu prim-ministrul Moldovei si presedintele Ucrainei a starnit un val de reactii pozitive datorita unui detaliu semnificativ.

Citeste si: Tineretea zbuciumata a noului presedinte al Ucrainei. Cum arata Vladimir Zelenski la inceputurile carierei sale

Poza a fost facuta in timpul vizitei oficiale a Maiei Sandu la Kiev la invitatia presedintelui ucrainean, Vladimir Zelenski.

Citeste si: Se pricepe nu doar la politica, ci si la olarit. Cum a fost surprinsa Maia Sandu

De admirat este modul in care Vladimir Zelenski o priveste pe Maia Sandu. Presedintele Ucrainei se uita la ea cu mult entuziasm si stima, in timp ce prim-ministru are o tinuta ferma, o privire fixa si un zambet discret.

Dupa cum era de asteptat, fotografia s-a viralizat si a acumulat multe mesaje de lauda, printre care: „Imaginea de mai jos e cea mai #cute pe care am vazut-o vreodata, facand exceptie de pozele in care aparea Obama in primul sau mandat.”, a scris Natalia Efros pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Ea este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei! Vladimir Zelenski si sotia sa, Elena, formeaza un cuplu de cand aveau 17 ani

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie