08.07.2019
Se pricepe nu doar la politica, ci si la olarit. Cum a fost surprinsa Maia Sandu
Prim-ministrul Maia Sandu a lasat politica pentru o zi si s-a apucat de olarit.

Sambata trecuta, Maia Sandu a participat la cea de-a saptea editie a festivalului IA MANIA. Aceasta a purtat cu mandrie o ie brodata cu elemente traditionale.

Cu toate acestea, alegerea prim-ministrei a fost criticata de unii compatrioti, precum si de Dorin Chirtoaca. Fostul edil al capitalei o acuza ca nu trebuia sa patricipe la un festival in ziua de 6 iunie, zi in care s-au implinit 70 de ani de la cel mai mare val de deportari din Basarabia.

„That’s my prime minister and I like her.

Ieri am avut un musafir simpatic la festival. A cumparat bilet la intrare, si-a muiat mainile in lut, a facut un ulcior, a cunoscut mai multi artizani, a stat de vorba cu oameni, a refuzat invitatia de a spune cateva cuvinte din scena, motivand prin faptul ca nu se afla la munca si a venit, ca toata lumea, sa traga o gura de aer. Iar azi aflu ca nu a dat bine, ca nu trebuia dupa comemorarea victimelor deportarilor staliniste sa mearga la un festival.

Draga Maia, iti multumesc ca ne-ai onorat cu prezenta ta. Fa mereu ce-ti spune inima si nu ce vrea lumea de la tine, ca sa dai bine. Si daca dimineata vei simti tristete, iar seara inima iti va cere un strop de bucurie, fa cum simti. Pentru ca esti om, in primul rand, si apoi politician. Si foarte mult sper ca asa vei ramane. Avem prea multi politicieni si prea putini oameni.”, a scris Nata Albot, unul dintre organizatorii evenimentului, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook.com

Sursa video: Instagram.com/ Nata Albot

Articole din aceeasi categorie