24.04.2019
Tineretea zbuciumata a noului presedinte al Ucrainei. Cum arata Vladimir Zelenski la inceputurile carierei sale
Tanar, ambitios si plin de idei nastrusnice- astfel poate fi caracterizat tanarul Vladimir Zelenski, care acum cativa ani, cucerea ucrainenii cu umorul sau pe scena KVN-ului.

Duminica trecuta a reprezentat un punct de cotitura pentru actorul si showmanul – Vladimir Zelenski. Acesta a devenit presedinte al Ucrainei.

Noul presedinte a declarat ca va tine ocupat acest post doar pentru un mandat, dupa care ar dori sa-l transmita unui reprezentant al tinerei generatii. De asemenea, Zelenski a promis ca va demisiona daca va incalca macar o data legea.

Parcursul sau spre functia de presedinte a fost unul demn de scenariul unui film, iar fiecare etapa a acestuia a reprezentat un nou succes in palmaresul actorului.

Iata cum arata Vladimir Zelenski inainte de succesul in actorie si politica.

Copilaria: Vladimir Alexandrovici Zelenski s-a nascut pe 25 ianuarie 1978, in orasul Krivoi Rog, intr-o familie de evrei. Tatal sau a fost matematician, programator, iar mama lui-inginer.

Tineretea si perioada KVN: In clasa a XI-a, Zelenski a adunat prima sa echipa de KVN. Din 1998 pana in 2003 a facut parte din echipa «Квартал-95», alaturi de care a inregistrat succese remarcabile.

Alegeri prezidentiale 2019: In urma celor doua tururi organizate in cadrul alegerilor prezidentiale in Ucraina, Vladimir Zelenski a triumfat. Pentru candidatura acestuia au votat 73,2% din populatia tarii.

Sursa foto: Google.com

Sursa: just-interes.ru

Articole din aceeasi categorie