22.04.2019
Ea este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei! Vladimir Zelenski si sotia sa, Elena, formeaza un cuplu de cand aveau 17 ani
Afirmatia „In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica” este valabila si in cazul cuplului Zelenski. Succesul noului presedinte al Ucrainei i se atribuie in mare parte si sotiei acestuia – Elena Zelenskaya.

Se pare ca Elena, are o influenta mare asupra noului presedinte al Ucrainei, acesta urmandu-i intotdeauna sfaturile. Pentru inceput, ea este scenarista proiectului Kvartal 95, care i-a adus faima sotului sau.

De remarcat faptul ca, dupa ce Vladimir Zelenski si-a anuntat candidatura pentru presedintie, internautii au inceput in mod foarte activ sa vorbeasca despre sotia sa. Asadar, vezi mai jos, 9 lucruri interesante despre Prima Doamna a Ucrainei si despre relatia cu sotul ei.

Elena Zelenskaya este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei. In acest an, aceasta va impli 41 de ani.

Elena si Vladimir Zelenski au studiat la aceeasi scoala in clase paralele in orasul Krivoy Rog, dar s-au cunoscut si au devenit un cuplu numai in primul an de facultate. Vladimir a fost student la Institutul Economic Krivoy Rog, unde a obtinut o diploma de drept, iar Elena a studiat departamentul de constructii de la Universitatea Tehnica din Krivoy Rog.

Totusi, Elena nu a lucrat niciodata pe specialitate. Ea sustine ca unicul proiect arhitectural in care s-a implicat este constructia familiei ei.

Inainte de nunta, cei doi s-au intalnit timp de 8 ani. In 2003, Vladimir si Elena s-au casatorit si acum cresc impreuna doi copii - Alexandra, de 14 ani si Chiril – 5 ani.

Elena a participat activ la activitatile creative ale sotului ei chiar de la inceputul carierei sale de showman. La inceput, l-a ajutat sa inventeze miniaturi pentru spectacolele elevilor din KVN si apoi a devenit scenaristul echipei Kvartal 95.

Pe langa activitatea artistica, potrivit presei straine, aceasta mai este proprietara unei companii italiene care produce bauturi tari, dar si a casei de productii Фильм Херитедж.

In unul dintre interviurile sale, Vladimir Zelenski a spus ca imaginea lui – felul in care se imbraca si arata - este meritul sotiei sale.

Odata cu inceperea campaniei electorale a lui Vladimir Zelenski, stilul vestimentar al Elenei a fost apreciat in mass-media ucraineana, comparandu-l cu cel al Melaniei Trump. In ziua alegerilor, Elena a aparut la sectia de votare intr-un costum clasic de culoarea menta si cu parul strans. Dupa anuntarea rezultatelor preliminare, aceasta si-a schimbat tinuta, optand pentru un blazer elegant si o pereche de pantaloni albi.

Sarutul dintre Zelenski si sotia sa in fata a mii de oameni, dupa ce dezbaterea de pe stadionul Olimpic din Kiev, Ucraina, a fost anuntata inchisa, a devenit viral, adunand pe Instagram doar in prima ora de la publicare un numar enorm de vizualizari - 34,2 mii.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie