10.06.2019
Kinsey Wolanski - tanara care a intrat pe teren in timpul finalei UEFA Champions League: „Unii fotbalisti de la Liverpool mi-au trimis mesaje private dupa meci”
Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren in timpul finalei UFC dintre Tottenham si Liverpool imbracata sumar, spune ca jucatorii campioanei s-au tinut de flirturi dupa ce s-au vazut cu trofeul in brate.

Kinsey Wolanski face dezvaluiri incitante la 9 zile de la marea finala de UEFA Champions League. Modelul, care a intrat pe teren la jumatatea primei reprize a meciului Tottenham – Liverpool, spune ca fotbalistii campioanei i-au trimis mesaje private pe telefonul mobil.

Citeste si: Imagini fierbinti la finala Ligii Campionilor. O tanara aproape goala a patruns pe teren si a acaparat toata atentia.”Cea mai buna parte a meciului.”

Tanara, care a fost retinuta si a petrecut cinci ore in arest, jura ca nici nu-i cunoaste pe cei care au flirtat cu ea prin SMS.

Nu dau niciun nume, dar cativa jucatori de la Liverpool mi-au trimis mesaje private dupa ce am intrerupt meciul. Sincer, nici nu-i cunosteam pana sa le verific profilurile (pe retelele sociale – n.n.). Nu le-am raspuns, fiindca eu am deja un iubit”, a declarat Kinsey Wolanski, citata de ziarul The Sun.

Modelul in varsta de 22 de ani a obtinut atentia lumii intregi dupa ce a intrat pe teren in timpul finalei UCL. Imbracata sumar, Kinsey a afisat un mesaj publicitar pe costumul de baie pe care l-a purtat. Tanara a facut reclama site-ului detinut de iubitul ei, vloggerul Vitaly Zdorovetskiy.

Citeste si: Kinsey Wolanski, modelul care a intrerupt finala Champions League - amendata drastic. Iata cine i-a inchis contul de Instagram

Tanara marturiseste ca vrea sa se retraga din „activitate” pana sa implineasca 30 de ani si planuieste sa intrerupa si alte partide de fotbal. Pana acum, notorietatea ei a sporit pe retelele sociale. Doar pe Instagram a castigat aproape 2 milioane de noi abonati in cateva zile dupa meciul Tottenham – Liverpool. Iar sumele din publicitate pe care le castiga sunt direct proportionale cu numarul admiratorilor de pe Instagram.

„Dupa ce am fost eliberata din arest, am ajuns la peste 2 milioane de abonati, de la 300.000. Nu poti cumpara acest gen de publicitate. Dintr-o data eram celebra pe tot globul, iar ofertele de joburi curgeau. Nu cred ca am facut rau cuiva, a fost doar ceva distractiv”, mai spune tanara.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie