06.06.2019
Kinsey Wolanski, modelul care a intrerupt finala Champions League - amendata drastic. Iata cine i-a inchis contul de Instagram
Kinsey Wolanski (22 de ani) a fost penalizata dupa ce a invadat arena Wanda Metropolitano din Madrid, in timpul partidei Tottenham-Liverpool.

Amendata cu 25.000 de dolari si penalizata de Instagram cu stergerea contului, Kinsey Wolanski continua sa sustina ca nu a facut nimic condamnabil. 

„Viata este pentru a fi traita, pentru a face lucruri nebunesti pe care ti le vei aminti intotdeauna”, a fost mesajul blondei dupa ce a intrerupt jocul celor doua echipe, anunta protv.ro.

Citeste si: Imagini fierbinti la finala Ligii Campionilor. O tanara aproape goala a patruns pe teren si a acaparat toata atentia.”Cea mai buna parte a meciului.”

Tanara a pierdut peste 2 milioane de fani pe Instagram odata cu inchiderea contului, dar a castigat altceva. Ea a intrat pe teren imbracata intr-un costum de baie de culoare neagra pe care era inscriptionat numele unui site detinut de iubitul ei, vloggerul Vitaly Zdorovetskiy.

Citeste si: Cine este tanara care a intrat aproape goala pe teren in finala Ligii Campionilor. Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a fost 

Pe acest site, barbatul posteaza videouri in care face farse cu tenta sexuala. Filmuletele au mare succes in mediul online. Conform The Sun, site-ul genereaza venituri din publicitate de peste 3,3 milioane de euro.

Vitaly Zdorovetskiy s-a aflat in tribuna la finala UCL, insa nu pentru a urmari meciul, ci pentru a-i face galerie iubitei lui. El a surprins cu telefonul mobil momentul in care Kinsey a intrat pe teren, dar si cand a fost luata pe sus de oamenii de ordine. Ulterior a postat filmuletul pe Twitter, unde a spus ca e foarte mandru de iubita lui. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie