02.06.2019
Imagini fierbinti la finala Ligii Campionilor. O tanara aproape goala a patruns pe teren si a acaparat toata atentia.”Cea mai buna parte a meciului.”
O tanara imbracata provocator a patruns pe stadionul Metropolitano din Madrid si a adaugat putin piper meciului.

Pentru cateva momente, in finala Ligii Campionilor nimanui nu i-a mai pasat de cine va fi noua regina a fotbalului (este Liverpool!). Asta dupa ce o tanara sexy a reusit sa intre pe teren in timpul meciului si sa intoarca toate privirile, anunta adevarul.ro.  Modelul rus Kinsey Wolanski, in varsta de 22 de ani, a alergat pe teren dupa aproximativ un sfert de ora de la startul partidei Tottenham–Liverpool. 

Tanara, imbracata intr-un body ce-i lasa la vedere aproape in intregime partile intime, a fost scoasa rapid de pe gazon. 

Imaginile depotriva sexy si amuzante cu tanara au facut inconjurul internetului, multi fiind de parere ca a fost „cea mai buna parte“ a meciului.

Kinsey Wolanski si-a explicat (cumva) gestul. „Viata este pentru a fi traita si pentru a face lucruri nebunesti pe care ti le vei aminti intotdeauna“, a scris ea alaturi de un filmulet in care este surprins momentul „invaziei“, dar si cel de dupa ce a fost „capturata“.

De asemenea, a publicat si o imagine in care mijlocasul Harry Winks se uita la ea cu o privire ce nu are nevoie de comentarii, insa tanara a gasit unul potrivit: „Oare am distras atentia un pic prea mult?“

Kinsey Wolanski este iubita unui faimos YouTuber rus, Vitaly Zdorovetskiy, cunoscut pentru farsele sale, dar si pentru site-ul de adulti Vitaly Uncensored, care a depasit pragul de 10 milioane de abonati.

Sursa foto/video: instagram.com, adevarul.ro, YouTube.com

Articole din aceeasi categorie