20.08.2019
Prima Doamna a Ucrainei – aparitie impecabila la intalnirea cu sotia premierului israelian. Elena Zelenskaia a purtat o frumoasa rochie alba
Sotia presedintelui ucrainean, Elena Zelenskaia, a avut astazi o intrevedere oficiala cu Sara Netanyahu, sotia prim-minitrului din Israel in Kiev, la Casa cu himere.

„E pentru prima oara cand, ca sotie a Presedintelui Ucrainei, am avut onoarea sa-i urez bun venit la Kiev, doamnei Sara Netanyahu, sotia prim-ministrului Israelului. Am mers intr-o excursie la Casa cu himere si am avut o discutie calda despre cele mai importante lucruri. Aseara doamna Netanyahu a vizitat Memorialul Бабиного Яру si a ramas marcata de ce a vazut. Dumneaei a spus ca toata viata a auzit istoria despre Бабиного Яру si nu-si putea imagina o vizita la Kiev fara a merge si in acest loc. Sa pastram amintirea despre tragediile care au fost ca ele niciodata sa nu se repete - aceasta e datoria noastra comuna. In timpul intrevederii, i-am impartasit visul pe care-l avem impreuna cu Volodimir, cel de a face un film artistic despre intamplarile care au avut loc la Бабиного Яру. E un bun exemplu cum Ucraina si Israel ar putea sa-si adanceasca legaturile culturale. Ne-am inteles cu doamna Sara ca neaparat sa continuam discutiile cu privire la acest proiect.”, a scris aceasta pe Instagram.

Citeste si: Sotia premierului din Israel i-a jignit pe uncraineni in timpul vizitei oficiale, aruncand jos colacul cu care a fost intampinata

Citeste si: Cum o apara premierul din Israel pe sotia sa, dupa gestul scandalos din Ucraina

Elena Zelenskaia a purtat o rochie alba, asortata cu o pereche de pantofi nude. Prima Doamna a accesorizat tinuta cu o centura in aceeasi nuanta pentru a-si pune in evidenta talia de viespe, cu care se poate mandri. Outfit-ul este o creatie Dafna May.

Alegerea vestimentara a sotiei lui Vladimir Zelenski este, cu siguranta, demna de covorul rosu al Festivalului de Film din Cannes. Tu, ce parere ai?

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie