13.10.2022
Jamie Lee Curtis si Arnold Schwarzenegger, din nou impreuna, la 28 de ani de la "True Lies"

Actrita a avut parte de-o multime de revederi-surpriza in ziua in care si-a lasat amprentele pe o placa ce va fi asezata pe aleea din fata legendarului TCL Chinese Theatre din Hollywood.

Jamie Lee Curtis si-a castigat pe deplin dreptul de a-si lasa amprentele la Hollywood, in fata TCL Chinese Theatre din Hollywood, alaturi de numerosi alti actori straluciti ai Americii. Asta chiar daca onoarea i-a revenit de-abia acum.

Tom Cruise, nevoit sa-si angajeze agenti de securitate dupa ce a primit amenintari cu moartea. De la ce a pornit scandalul din spatele camerelor de filmat

In varsta de 63 de ani, actrita este inca una dintre cele mai sarmante aparitii pe red carpet, alegand pentru acest eveniment un outfit all white, cu deux-pieces cu pantalon, care i-a complimentat silueta de invidiat si care s-a completat de minune cu tunsoarea pixie si parul alb, devenite o marca personala. In asteptarea marelui moment in care urma sa fie "amprentata" de catre organizatori, vedeta din "Halloween Ends", a fost emotionata pana la lacrimi, cautand sprijinul sotului ei, Christopher Guest, in varsta de 74 de ani.

Mai tarziu, insa, cel care i-a produs emotii si mai mari a fost colegul ei din "True Lies", Arnold Schwarzenegger, in varsta de 75 de ani, care a luat-o in brate la fel cum a facut-o acum 28 de ani, la lansarea filmului lor de actiune. Un moment care nu i-a produs, insa, nicio reactie de gelozie lui Christopher Guest, caci pe Jamie si pe Arnie ii uneste o prietenie de-o viata. 

Renumitul actor din „Ghostbusters”, Bill Murray a fost acuzat de hartuire sexuala: „O saruta peste tot, iar mai apoi a urcat pe ea”

Legendara actrita i-a avut alaturi si pe alti prieteni de prima mana, inclusiv pe colega ei din franciza "Halloween Ends", Kyle Richards, de 53 de ani, si pe actrita Melanie Griffith, ajunsa acum la varsta de 65 de ani. De altfel, Melanie Grifitth a fost si martora unui pupic pasional care le-a reamintit lui Jamie Lee Curtis si lui Arnold Schwarzenegger de scenele din filmul "True Lies" in care au jucat drept sot si sotie.

Articole din aceeasi categorie