12.12.2022
Dupa divort, Gisele Bundchen a fost surprinsa la Miami! Vezi cum se distreaza supermodelul - FOTO

Gisele Bundchen a fost surprinsa din nou de paparazzi intr-un aquapark din Miami, unde a mers alaturi de copiii ei: fiul, in varsta de 13 ani - Ben si fiica Vivian in varsta de 10 ani.

In imagini o vedem pe Gisele imbracata intr-un costum de baie negru. Aceasta impreuna cu copiii sai s-a distrat de minune pe topoganele din acest parc. 

Asa cu siguranta nu ai mai vazut-o! Blake Lively - in pijama si cu o coafura ciudata - FOTO

Anterior, supermodelul si jucatorul NFL Tom Brady au divortat. Problemele in casnicia lor au inceput la scurt timp dupa ce Brady s-a intors in NFL pentru un alt sezon, dupa ce si-a anuntat retragerea. Acest lucru a dus la „multe tensiuni” intre cei doi, deoarece supermodelul dorea ca Brady sa petreaca mai mult timp cu ea si cu copiii lor comuni. 

Potrivit lui Brady, ei au divortat pe o cale pasnica.

Intr-un interviu, supermodelul in varsta de 42 de ani a recunoscut ca se simte „realizata ca mama si sotie” si este gata sa se reafirme in lumea modei. Gisele a spus anterior ca si-a pus cariera sa de model pe pauza pentru a se concentra asupra familiei sale. 

Mama cantaretei Cher s-a stins din viata. Georgia Holt fusese internata in spital in urma cu trei luni de zile - FOTO

Tom Brady si Gisele Bundchen s-au casatorit in 2009 si au doi copii, o fata si un baiat. Brady mai are un fiu dintr-o relatie anterioara. 

Articole din aceeasi categorie