12.12.2022
Curaj nebun! Ilie si Tatiana Maxian au inotat printre rechini. Vezi ce imagini au publicat sotii pe retelele de socializare - VIDEO

In timpul vacantei la Dubai, sotii Maxian au decis sa profite de ocazie si sa incerce acolo o noua experienta.

Tatiana a postat pe pagina sa de Instagram un video in care impreuna cu sotul, dar si sora ei, au inotat printre mai multi pesti, printre care si rechini.

In descrierea videoului, bloggerita a mentionat ca a avut parte de o experienta de neuitat. „Eram gata sa cedez, dar @iliemaxian m-a apucat de mana si din privirea lui am inteles ca nu pot sa dau inapoi, trebuie sa fiu curajoasa. O experienta intre viata si moarte, inconjurata de rechini, mi s-au trezit senzatii in mine ce nu le-am mai simtit pana acum. Nu pot sa descriu cit de puternica este aceasta experienta. Mi-am dat seama ca pot sa-mi stapanesc chiar si cele mai solide bariere psihologice.”, a spus Maxian.

Este pentru prima data cand un model din Moldova s-a clasat pe prima pozitie in cadrul unui concurs international! Afla ce l-a ajutat pe Adrian Lefter sa obtina titlul de Mister Planet 2022- VIDEO

De asemenea ea a adaugat: „Dupa aceasta experienta am mai reflectat asupra mea intreaga zi, probabil mi-am schimbat radical unele viziuni asupra vietii. M-a debusolat mult dar si deopotriva m-a facut sa cred si mai mult in fortele proprii. Imposibil este doar o limita in capul noastru!”

„Ce bravo sunteti.”, „Foarte frumos.”, „Super.”, „WOW, sunteti bravo”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a postarii.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Pe ultima suta de metri! Gabriella Damir, fotografii adorabile alaturi de sotul ei in ultimul trimestru de sarcina: „Iubirea pluteste in aer” - FOTO

Articole din aceeasi categorie