23.02.2022
Megan Fox si Machine Gun Kelly au facut senzatie cu tinutele lor la NBA All Star Game

Acestia si-au facut aparitia – impreuna, desigur!, la NBA All Star Game, acolo unde Machine Gun Kelly a sustinut si un mic recital. Fashionisti desavarsiti, cei doi au facut senzatie cu tinutele lor.

Artistul a purtat un outfit incrustat cu pietricele colorate si deja celebrele sale accesorii excentrice. 

Megan Fox a dovedit ca ramane una dintre cele mai sexy vedete din showbiz: aceasta a optat pentru un costum cu imprimeu, pe care l-a purtat cu sutienul la vedere. 

Brooke Shields imparte iubire! Oamenii de pe strazile din New York au fost uimiti de gestul actritei - VIDEO

Luna trecuta, dupa un an si jumatate de cand sunt impreuna, Machine Gun Kelly si Megan Fox si-au anuntat logodna. Cantaretul a cerut-o in casatorie, a filmat momentul, iar apoi Megan a incarcat filmuletul pe Instagram, spre incantarea fanilor.

Ca un adevarat gentleman, Machine Gun a ales decorul perfect, intr-un peisaj paradisiac din Puerto Rico. 

“Da, in viata asta si toate celelalte”. Sub aceleasi ramuri de copac unde ne-am indragostit, am adus-o din nou ca sa o cer in casatorie. Stiu ca in mod traditional trebuie sa fie un singur inel, insa am facut un design special cu  Stephen Webster, ca sa fie doua – un smarald (asociat zilei ei de nastere) si un diamant  (piatra asociata zilei mele de nastere), asezate pe doua benzi magnetice care se atrag”, a scris Machine Gun pe Instagram. 

Cea mai proasta afacere facuta de Cristiano Ronaldo! Cate milioane de euro a pierdut portughezul

 “In iulie 2020 am stat sub acest copac banyan. Am cerut magie. Nu stiam prin ce durere vom trece impreuna intr-o perioada atat de scurta, frenetica. Nu eram constienti de munca si de sacrificiile pe care relatia noastra le cerea, dar eram  intoxicati de iubire. Si de karma. Acum, la un an si jumatate de atunci, dupa ce am mers prin iad impreuna, dupa am ras mai mult decat imi imaginam posibil, m-a cerut in casatorie. Si, ca in orice alta viata inainte de asta si de dupa asta, am spus da... Si apoi ne-am baut reciproc sangele”, a scris si Megan Fox.

Articole din aceeasi categorie