23.02.2022
Cat de mult obisnuiesti sa-ti controlezi partenerul, in functie de zodia ta

Relatiile sunt foarte complicate. De ce? Pentru ca ambii parteneri investesc enorm in relatia lor romantica. Rareori o relatie nu se confrunta cu cateva denivelari, iar cea mai frecventa problema este nevoia unuia dintre ei sau chiar a amandurora de a-si controla partenerul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul e condus de planeta Marte, de aceea are o personalitate magnetica. Berbecii au un tip de energie care ii atrage pe altii catre ei. Aceste semn este, de asemenea, grozav in a depasi provocarile din viata, dar poate fi putin brutal atunci cand are de-a face cu persoane mai sensibile. El actioneaza mai intai si gandeste mai tarziu. Cand apar certuri in cuplu, va face totul pentru a castiga, chiar si atunci cand stie ca nu are dreptate. Astrele spun ca uneori e mai bine sa pierzi lupta decat sa pierzi increderea si dragostea partenerului tau! Ar trebui sa ai grija sa nu ranesti sentimentele partenerului lui din dorinta ta mare de a-l controla.

Au ales verighetele si asteapta cu nerabdare marele eveniment! Marinela Bezer si Vlad Gatcan au facut marele anunt despre cand va avea loc nunta si au aratat inelele procurate din Dubai - FOTO

Berbecul este un semn de foc si semnele de foc se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer, si anume, Gemeni, Balanta si Varsator.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este condus de planeta iubirii si confortului, Venus. Taurul este cel mai de incredere semn din intreg zodiacul si cere acelasi lucru de la partenerii lui. El cauta stabilitate si angajament in relatia lui. Fiind un semn fix, Taurul nu este deschis la schimbari si odata ce isi seteaza mintea pe ceva, nu s-ar clinti un centimetru. Rareori isi va arata temperamentul, dar cand Taurul se enerveaza, poate distruge totul in calea lui. Taurul depune eforturi mari pentru a le oferi celor drag stabilitate financiara si confort si nu le va permite sa-si bata joc de echilibrul pentru care a muncit atat. Va incerca sa controleze orice miscare a persoanei iubite.

Taurul este un semn de pamant si, prin urmare, e cel mai compatibil cu alte semne de pamant, Fecioara si Capricornul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt un semn dual si sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii. Exista doua laturi disticte ale personalitatii lor. Sunt foarte priceputi cu cuvintele, pot fermeca pe oricine cu comportamentul lor si au, de asemenea, un simt al umorului extraordinar. Le lipseste insa rabdarea si, din aceasta cauza, uneori ii indeparteaza pe cei dragi si pot trai regretand impulsivitatea de care dau dovada cu partenerii lor. Gemenii pot avea mai multe probleme decat restul semnelor in relatii din cauza faptului ca vor sa faca din persoana iubita o marioneta.

Gemenii sunt compatibili cu Berbecul, Leul, Balanta si Varsatorul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este condus de Luna, planeta mintii, acesta confruntandu-se adesea cu schimbari de dispozitie. S-ar putea ca in acest moment sa rada molipsitor cu tine si dupa numai o clipa sa se retraga total in carapacea sa. Sa tii pasul cu schimbarile de dispozitie ale Racului se poate dovedi a fi destul de dificil pentru unii. Cu toate acestea, este greu sa rezisti in fata ochilor lui frumosi sau a dragostei si grijii pentru persoana iubita. Daca vede ceva ciudat in comportamentul partenerului, va privi cu scepticism orice de atunci inainte. Probabil nu va uita niciodata ceea ce i-ai spus sau facut chiar si multi ani mai tarziu. Va incerca sa fie atent la orice si sa controleze orice.

Racul este cel mai compatibil cu Taurul, Scorpionul si Fecioara.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este condus de Soare si este sufletul zodiacului. Este un semn de foc plin de energie. S-ar putea sa fii atras de energia unui Leu si sa fii ranit de mandria lui. Te poate face sa te simti cea mai speciala si minunata persoana din viata lui, dar mandria si ego-ul sau pot rani si spulbera sufletele sensibile. Rareori vei gasi un Leu singur, neatasat de cineva. El va avea mereu grija de tine, chiar daca nu se arata. Daca iti deschizi inima fata de el, se va deschide si el fata de tine si iti va raspunde inapoi cu aceeasi iubire. Nu te certa niciodata cu el, deoarece va avea intotdeauna ultimul cuvant, chiar si atunci cand stie ca nu are dreptate. Daca si-a pus ceva in minte, scormoneste pana gaseste. Aici ne referim la verificatul telefonului sau a programului partenerului sau pe care obisnuieste sa-l tina sub control absolut.

Leul este cel mai compatibil cu Berbecul, Gemenii, Balanta si Sagetatorul.

Fecioara(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este un semn de pamant si cel mai practic si metodic semn al zodiacului. Desi este condusa de Mercur, ea nu e tocmai vorbareata. E blanda si tacuta, dar observa in liniste chiar si cele mai mici detalii inainte de a intra in razboi cu tine. Nu va intra in conflict si nu va lua atitudine fara sa cantareasca pe deplin argumentele pro si contra si va strange toate informatiile inainte de a lua decizia de a incerca sa te controleze. Nu o va face daca nu are motive! Oamenilor nu le place sa fie examinati si analizati pentru a le fi corectate greselile sau defectele, dar Fecioara rareori se poate abtine de la asta. Acest lucru poate aduce adesea conflicte in relatii.

Printul Harry, ingrijorat in privinta reginei. Cei doi au o relatie foarte buna

Fecioara este cel mai compatibila cu Taurul, Racul, Scorpionul si Capricornul. 

Balanta(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanta este condusa de planeta Venus. Ea uraste conflictele, asa ca deseori prefera sa faca un compromis decat sa tina pasul si sa faca fata disconfortului. Nu este genul care isi controleaza partenerul, poate doar in cazuri extreme. In acele cazuri, ea poate deveni sufocanta. Ea poate fi fericita acum si trista imediat in clipa urmatoare. Nu e capricioasa, doar ca e nesigura si indecisa. Zambetul atragator si fermecator al unei Balante nu ar trebui sa te pacaleasca, deoarece pe la spate nu se stie ce face.

Balanta este cel mai compatibila cu Gemenii, Leul, Sagetatorul si Varsatorul. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are cei mai atragatori si magnetici ochi si s-ar putea sa-ti fie greu sa rupi vraja daca se intampla sa te uiti adanc in ochii lui. Misterios si posesiv, Scorpionul prefera sa gestioneze singur conflictele si nu ii va lasa pe altii sa-i afle framantarile interioare. El tinde sa fie extrem de calm la suprafata, dar, de fapt, are o nevoie disperata de ajutor si sprijin. Nesinguranta lui il poate determina sa vrea sa-si controleze exagerat partenerul. Intensitatea sentimentelor lui poate fi inficosatoare uneori, deoarece incearca sa controleze situatiile mult prea puternic.

Scorpionul este cel mai compatibil cu Racul, Pestii si Fecioara.  

Sagetator(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorul este un semn de foc si este condus de planeta Jupiter, planeta abundentei. El poate spune sau face lucruri din motive personale, dar nu o va face elegant, deoarece diplomatia nu este virtutea lui. Nu ii este frica sa fie direct, asa ca iti va spune direct in fata ce asteptari are de la tine si cum se va comporta fata de tine. Nu este agresiv, dar va lua atitudine daca nu te conformezi si va incerca sa-ti controleze viata dupa bunul plac. Cand e suparat, este greu de stapanit si acest lucru poate aduce probleme serioase in relatie.

Sagetatorul este cel mai compatibil cu Berbecul, Leul, Balanta si Varsatorul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un semn de pamant, condus de planeta Saturn. Este extrem de muncitor, dar adesea se confrunta cu intarzieri in a obtine ceea ce isi doreste de la viata. Stabilitatea, traditia si familia sunt foarte important pentru el. Atunci cand lucrurile scapa de sub control in viata lui sentimentala, incearca sa obtina controlul absolut. Pentru el, banii si stabilitatea in viata sunt prioritare. Poate parea uneori lipsit de emotii atunci cand vine vorba de chestiuni importante, dar acest lucru este departe de realitate. Ii place sa detina controlul in orice relatie si acest lucru poate crea probleme.

Capricornul este cel mai compatibil cu Taurul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul si Pestii. 

Varsator(20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul este un spirit liber si aventuros, nu ii plac conflictele in relatii si va fugi de ele atat cat poate. Este probabil cel mai imprevizibil semn din intreg zodiacul. E cel mai confuz cu privire la propriile lui actiuni si probabil nici macar nu stie cum sa reactioneze in diverse situatii. Ideile lui sunt cu mult inaintea vremurilor si oamenii il considera excentric. El iubeste libertatea, asadar ii va acorda si partenerului libertate deplina. Nu stie ce inseamna controlul si sufocarea in iubire si e mai bine asa! Cu toate acestea, trasaturile lui il vor impiedica sa-si gaseasca partenerul potrivit in viata.

La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila linistita alaturi de modele de 20 de ani. Cum arata vedeta - FOTO

Varsatorul este cel mai compatibil cu Varsatorul, Gemenii, Balanta si Sagetatorul.

Pesti(19 februarie - 20 martie)

Pestii sunt visatori, dar foarte inteligenti si traiesc in propria lor lume. Sunt persoane foarte sensibile si emotive. Isi ascund ranile si lacrimile in spatele unei masti vesele. Ei nu sunt oameni care sa sara la cearta sau sa intre in conflict, iar controlul asupra persoanei iubite este aproape inexistent. Cel mult, Pestii pot infrunta o situatie tensionata cu sarcasm. Sunt cele mai intuitive si spirituale fiinte, nu vor decadea incercand sa-si controleze si manipuleze partenerul si nicidecum nu vor dori sa-i traiasca viata.

Cele mai compatibile zodii cu Pestii sunt Taurul, Racul, Scorpionul si Capricornul. 

Articole din aceeasi categorie