24.05.2022
Trebuie sa mergi in vacanta si esti ingrijorata ca n-ai un corp tonifiat? Afla de la antrenorul Petru Artene cum iti poti pregati corpul in doar o saptamana, dar si cat de important este regimul tau alimentar - VIDEO

„Porcul in ajun nu se ingrasa”, asa spune un vechi proverb romanesc. Se refera cam la toate domeniile cu mici exceptii, daca va pregatiti pentru vacanta si mai aveti putin timp pana atunci sa stiti ca va puteti totusi tonifia corpul in cam o saptamana. Mai multe despre cum si in ce fel poti face acest lucru a aflat reporterul Madalina Sorocovschi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Sezonul estival este tot mai aproape, iar fiecare dintre noi isi doreste un corp mai tonifiat, despre cum putem face acest lucru ne povesteste antrenorul Petru Artene.

Ana Beregoi a lansat o piesa motivationala! Tanara interpreta a recunoscut ca s-a nascut cu o deficienta a auzului de 70%, insa acest lucru nu a incurcat-o sa ajunga la visurile sale: „Orice slabiciune poate fi o motivatie in plus ca sa lupti mai mult” - VIDEO

Acesta totusi recomanda ca lucrurile sa fie luate din timp, si sa nu asteptam sa treaca prea multe ajunuri pentru a realiza ca trebuie sa facem o schimbare la timp: „Lucrurile trebuie luate din timp si in general trebuie de luat in consideratie sezonul de vara, dar si in general stilul de viata pe care il avem.”, spune antrenorul. 

Barbatul afirma ca nu exista pastile sau retete speciale care ne-ar scapa ca prin minune de kilogramele in plus, in schimb exista disciplina alimentara: „Trebuie sa tinem cont de mesele principale ale zilei si intre mese sa avem careva gustari sanatoase.”

Tot pentru slabire si tonifiere, Petru recomanda aproximativ trei sau patru antrenamente pe saptamana. 

Era un atlet profesionist in Canada si a revenit acasa din cauza pandemiei! Moldoveanul Lilian Binzari - totul despre participarea sa la Dancing on ice, absenta de la scoala si patinajul in Republica Moldova: „Am renuntat pentru ca am revenit...” - VIDEO

Pentru cei care gasesc intotdeauna scuze de a nu frecventa sala de sport, Petru recomanda antrenamentele online sau plimbarile intense afara. 

Asadar, concluzia este ca rezultatele nu se vad peste noapte, insa niciodata nu e prea tarziu sa incepem a duce un mod sanatos de viata. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie