23.05.2022
Ana Beregoi a lansat o piesa motivationala! Tanara interpreta a recunoscut ca s-a nascut cu o deficienta a auzului de 70%, insa acest lucru nu a incurcat-o sa ajunga la visurile sale: „Orice slabiciune poate fi o motivatie in plus ca sa lupti mai mult” - VIDEO

Interpreta si bloggerita din Republica Moldova, Ana Beregoi a lansat o noua melodie, in colaboratie cu Mixton Music. Noul sau hit se numeste „Trapicorn” si are si un videoclip oficial. 

Este ambitioasa, puternica si talentata. Despre acest lucru ne putem da seama din cuvintele noul sau cantec. 

„Mi-am tatuat in minte planul mai departe. Am ramas la fel, n-am uitat ce e in spate. Visele mele vor fi intamplari adevarate”, este o fraza din noul sau hit. 

Piesa este creata in stil rap, iar la sfarsitul melodiei, Ana vine cu un mesaj puternic pentru toti fanii sai. 

Diana Ballerini a implinit 36 de ani! Mai fericita si implinita ca niciodata, femeia de afaceri a vorbit despre realizarile ei pana la aceasta varsta: „A mai trecut un an. Un an in care am trecut prin multe schimbari” - FOTO/VIDEO

Clipul la piesa sa este la fel de colorat si dinamic, precum e si ea. Pentru videoclip, Ana a optat pentru tinute colorate. Accentul intregului sau look este pus pe coafura - mai multe cosite de diferite culori. 

Pe pagina sa de Instagram, Ana a postat un mesaj pentru toti urmaritorii sai, prin care ii indeamna sa nu lase niciodata mainile jos si sa mearga spre visuri orice nu s-ar intampla.

„Orice slabiciune poate fi o motivatie in plus ca sa lupti mai mult. Unicornii mei iubiti, a venit momentul sa va dezvalui cel mai mare secret al meu: de cand aveam 10 ani port aparate auditive deoarece m-am nascut cu o deficienta a auzului de 70%. Cu toate astea dansez, fac vlogging si cant. As vrea sa ofer un exemplu tututor celor care cred ca nu se poate. Nu renunta la visul tau, fiindca daca eu pot, poti si tu!”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram. 

La randul lor, cei care o urmaresc au ramas incantati atat de melodia sa, cat si de ceea ce vrea sa ne spuna prin ea interpreta. 

Maia Sandu - aparitie originala la Presedintie! Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov au fost decorati cu „Ordinul de Onoare” de catre sefa statului - FOTO

„Este un sfat care ne arata ca nu trebuie sa renuntam la visul nostru chiar daca avem o problema de sanatate”, „Te iubim enorm si iti multumim ca ne faci mereu fericiti!”, „Fii puternica si nu ii lasa pe ceilalti sa iti spuna cum si ce sa faci!”, „Cea mai frumoasa melodie marca Ana Beregoi!”, „Cu siguranta va ajunge nr. 1 in trending”, au scris internautii pe canalul interpretei de Youtube. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie