24.05.2022
Era un atlet profesionist in Canada si a revenit acasa din cauza pandemiei! Moldoveanul Lilian Binzari - totul despre participarea sa la Dancing on ice, absenta de la scoala si patinajul in Republica Moldova: „Am renuntat pentru ca am revenit...” - VIDEO

Face performanta intr-un sport care la noi nu este atat de bine dezvoltat, iar mai multe despre el si cum e de fapt in lumea patinajului artistic a povestit chiar Lilian Binzari in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

O buna perioada de timp, Lilian s-a aflat mai mult la Bucuresti intrucat a participat la show-ul de patinaj artistic Dancing on ice. 

Maia Sandu - aparitie originala la Presedintie! Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov au fost decorati cu „Ordinul de Onoare” de catre sefa statului - FOTO

Baiatul sustine ca i-a fost propus sa mearga sa participe la acest show de performanta, iar raspunsul sau a fost „da”, fara a sta prea mult pe ganduri. 

Din cauza pandemiei, patinatorul povesteste ca a facut o pauza de 2 ani: „Eu doi ani am facut o pauza din cauza pandemiei, ba chiar m-am lasat de patinaj, dar cand a venit aceasta oportunitate la un show in Bucuresti am zis desigur ca „da”, dar aveam niste indoieli pentru ca deja de doi ani nu mai patinasem, dar m-am regasit foarte rapid pe patine si a fost fabulos.” , explica Lilian.

Totusi acum, revenit acasa, Lilian urmeaza sa sustina examenele de bacalaureat, care la moment sunt cel mai mare stres si cea mai importanta preocupare: „Eu un pic sunt foarte stresat, totusi am lipsit trei luni de la scoala si am avut de dat foarte multe restante..”.

Ana Beregoi a lansat o piesa motivationala! Tanara interpreta a recunoscut ca s-a nascut cu o deficienta a auzului de 70%, insa acest lucru nu a incurcat-o sa ajunga la visurile sale: „Orice slabiciune poate fi o motivatie in plus ca sa lupti mai mult” - VIDEO

In martie 2020, Lilian se afla in Canada, acesta a fost nevoit sa revina pentru a fi alaturi de familia sa in aceasta perioada, iar respectiv inapoi un an jumatate toate zborurile au fost anulate. 

Acesta din pacate nu a putut sa se mai antreneze in Republica Moldova deoarece aici nu dispunem de un patinuar care sa functioneze tot anul si sa aiba dimensiunile normale pentru un atlet profesionist. 

Maia Sandu isi sarbatoreste jubileul! Presedinta Republicii Moldova implineste 50 de ani

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie