30.06.2022
Top 5 fitness bloggerite din Republica Moldova care te vor inspira! Urmareste-le pentru a indragi sportul si pentru a fi motivata zilnic sa il practici - FOTO

A venit vara, dar tu n-ai apucat inca sa slabesti si sa obtii corpul mult dorit? Nu-i nimic, perfecte.md a creat o lista special pentru tine cu bloggerite care reprezinta o sursa curata de motivatie si care zilnic te vor indemna sa faci sport alaturi de ele. Asadar, hai sa urmarim lista persoanelor de pe Instagram-ul moldovenesc care te pot inspira sa devii cea mai buna versiune a ta.

Chiar daca moda, frumusetea si mancarea sunt cele mai abordate teme pe retelele de socializare, sportul si fitness-ul se bucura in ultima perioada de asmenea de o audienta in crestere pe Instagram-ul de la noi.

Bloggeritele sportive nu numai ca au influent pozitiv modul sanatos de viata al oamenilor, dar au creat comunitati de femei puternice care zilnic muncesc pentru visul lor si pentru a obtine rezultatul mult dorit.

Ele pregatesc exercitii in fiecare zi, ne ajuta sa le redescoperim sportul dintr-un alt unghi, iar pe langa asta ofera si sfaturi care in mod normal costa pret, timp si calitate. 

Asadar, daca inca n-ai indragit sportul urmareste aceste persoane pentru un plus de motivatie.

La asta nu te-ai fi asteptat! Cristina Miron s-a facut blonda. Vezi cum o prinde pe jurnalista noua schimbare: „A fost o experienta interesanta pentru mine” - VIDEO

Nicolle Trifan

Nicole este o tanara foarte ambitioasa si extrem de perseverenta in ceea ce priveste felul in care arata si armonia corpului sau. Tanara activeaza ca antrenoare de fitness in Chisinau, iar pe blog-ul sau de pe Instagram a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 138.000 de urmaritori. 

Felul demential in care arata, dar si numeroasele sfaturi utile si video-uri despre sport te vor motiva sa treci cat mai repede la treaba.

Mihaela Cavcaliuc

Viata ei a fost un cosmar atunci cand cantarea 86 de kilograme, dar acest lucru a motivat-o sa descopere cat de puternica este si ca poate sa lupte pentru a deveni cea mai buna versiune a sa. 

Tanara s-a ambitionat si la ora actuala are 54 de kilograme, iar pe langa faptul ca este slaba, are un corp bine lucrat si foarte antrenat. 

Desi anterior a fost antrenoare, Mihaela a renuntat la aceasta meserie, insa stilul sau de viata si sportul ocupa un rol de baza in continuare in viata sa. 

Ina Kishlaru

Cunoscuta dupa nickname-ul sau de Fitness mama, Ina care este mama a trei copii a reusit sa cucereasca Instagram-ul de la noi cu numeroase sfaturi si video-uri cu antrenamente.

Aceasta se poate lauda cu o performanta unica si anume ca a ajutat peste 300.000 de femei sa slabeasca si sa obtina corpul la care au visat dintotdeauna.

Desi are acasa 3 copii si un sot iubitor, acest lucru nu face decat sa o motiveze sa munceasca asupra sa in continuare si sa ajute si alte persoane pentru a-si indeplini scopul.

Ina Ceban

Desi nu se catalogheaza ca fiind un fitness blogger si nu face antrenamente pentru urmaritoarele sale, zilnic Ina Ceban impresioneaza printr-un corp impecabil, bine lucrat si foarte armonios. 

Ea le arata periodic urmaritoarelor sale antrenamentele sale de la sala si felul in care lucreaza asupra corpului sau

Aceasta este o motivatie pura prin simpla publicare a pozelor sale in costum de baie care ii contureaza extrem de frumos corpul sau de vis.

Dumitrita Rusu

Marea pasiune a Dumitritei este sportul si corpul perfect tonifiat. Aceasta este antrenoare la o sala din capitala, iar zilnic imparte cu clientele sale sfaturi pentru obtinerea corpului perfect si a mesei musculare. 

Pe langa antrenamentele de la sala, tanara mai face si antrenamente online.

O zi cu mama! Detinutele Penitenciarului „Rusca” au avut parte de o zi de-a dreptul emotionanta. Acestea s-au revazut cu copiii lor si au profitat de fiecare minut petrecut alaturi de ei - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie