30.06.2022
La asta nu te-ai fi asteptat! Cristina Miron s-a facut blonda. Vezi cum o prinde pe jurnalista noua schimbare: „A fost o experienta interesanta pentru mine” - VIDEO

Mare nebunie a fost in capul Cristinei Miron in aceste zile. Dupa ani de zile ea si-a scos dreadurile, dar nu pentru mult timp. Ce s-a intamplat afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cand vorbim despre Cristina Miron, pe langa carisma si simtul umorului, gandul ne zboara si la coafura extravaganta a jurnalistei.

Recent Cristina si-a scos dreadurile, insa se pare ca nu pe mult timp. Coafura Cristinei a revenit. „A fost o nebunie intreaga, cred ca am luat maximum vizualizari de cand am Instagram-ul. Am mai multe vizualizari decat followers. Filmuletul pe care l-am postat pe Tik-Tok cum imi scot coditele a luat un milion de vizualizari. Oamenii abia asteapta sa-ti tai parul, sa-ti tai o mana, un picior, Doamne fereste.”

Chiar daca si-a scos coditele, Cristina a recunoscut ca nu putea prea mult timp sa fie cu parul scurt. „Era prea de tot, era prea scurt. Niciodata nu am avut asa par scurt. Cand l-am vazut m-am speriat un pic. A fost o experienta interesanta pentru mine si pentru toti.”

O zi cu mama! Detinutele Penitenciarului „Rusca” au avut parte de o zi de-a dreptul emotionanta. Acestea s-au revazut cu copiii lor si au profitat de fiecare minut petrecut alaturi de ei - FOTO

Dreadurile au revenit, insa acum au o noua nuanta. Daca pana acum Cristina era satena, acum aceasta se bucura de blond. „La senzatie este un pic altfel, se simte ca nu este natural. E un pic mai dur. In rest le speli ca si pe dreadurile naturale, vreo ora jumatate. Folosesc multa apa, samponul trebuie sa fie natural, nu trebuie sa le usuci cu feonul. Dar acum este mult mai usor, in 10 ani dreadurile s-au ingrelat foarte mult. Eu am slabit acum nu pur si simplu, mi-am taiat parul si am dat automat cateva kilograme jos.”

Toata transformarea Cristinei a durat 8 ore. „Sa le scoti e destul de complicat. Trebuia sa le tai scurt pentru ca altfel nu il puteai descalci. Peste 10 ani este deja imposibil sa faci acest lucru.”

Intrebata cand va renunta la deaduri, Cristina a mentionat: „Asta nu stiu, cand o sa simt eu. Am vrut sa imi fac parul blond sa par mai proasta. Nu, nu, eu glumesc.”

Oficial e soacra cu trei nurori! Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea organizata de Katy Black si Cristian Cebotari: „Stiam ca va fi baietel”- VIDEO

Articole din aceeasi categorie