17.09.2024
Deși în trecut își dorea să renunțe la sport, acum a obținut una dintre cele mai râvnite centuri în kickboxing! Cine i-a fost alături și l-a motivat pe Valerii Strungari - VIDEO

Ne-a dus faima țării tocmai în Surinam! Valerii Strungari a obținut recent una dintre cele mai râvnite centuri în kickboxing, la Campionatul Fighters Unleashed. Care este povestea din spatele succesului, află în articolul de mai jos.

Valerii Strungari are 22 de ani și face kickboxing de la 10.

Întrebat ce anume l-a motivat să practice acest tip de sport, invitatul serilor perfecte a răspuns: „M-a motivat caracterul. Îmi doream să devin bărbat, să cresc, să am disciplină, să-mi demonstrez că eu pot. Eu învățam într-o școală unde era și kickboxing și le făceam în paralel. M-a văzut antrenorul și mi-a spus că am foarte mult potențial. Am fost la primul antrenament și de acolo s-a început totul, câte un pic, câte un pic”.

Valeria Capra, surprinsă în direct de cutremur! Care a fost reacția prezentatoarei Pro TV - VIDEO

Au fost și momente în care Strungari își dorea să renunțe la sport. Cu toate acestea, el nu s-a dat bătut pentru că, mereu a fost motivat de către tatăl său: „Tata mi-a spus: „Trebuie și atât”. Pas cu pas am evoluat, iar acum această centură este la mine”.

„Ce sacrificii a însemnat sportul pentru tine?”, la această întrebare kickboxerul a răspuns: „Renunț la foarte multe chestii. Trebuie să fie prezentă o disciplină foarte mare, dieta, foarte multe plimbări. Nu îți permiți totul”.

Astăzi, la O Seară Perfectă! Află cine este vedeta care va avea beciul plin cu murături la iarnă - VIDEO

„Următorul meu vis este să lupt pentru organizația ONE Championship. Cu speranță, vreau totuți să câștig centura”, a spus în cele din urmă invitatul emisiunii O Seară Perfectă, Valerii Strungari.

SURSA FOTO: FACEBOOK/Strungari Valerii, ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie