17.09.2024
Satoshi a lansat o piesă care te lasă fără cuvinte! Dura realitate din Republica Moldova redată prin versuri: „Nimeni n-a crescut fără de nevoi” - VIDEO

Satoshi este un tânăr artist din Republica Moldova, cunoscut pentru versurile sale profunde și interpretarea emoționantă. Muzica sa rezonează cu ascultătorii, aducând în prim-plan problemele cu care se confruntă țara noastră. Versurile lui ne „invită” adesea să reflectăm asupra realităților socio-umane.

Recent, artistul a lansat o piesă la fel de produndă cum ne-a obișnuit de obicei, intitulată: „Cel mai probabil”.

Refrenul piesei sună astfel: „Cum salvezi familia?/ Firește: Iubește-o/ Accept-o/ Alta nu ai/ Iubește-o/ Fii ceea ce nu a fost ea/ Iubește-o/ Fă una nouă, învață și crește/ Iubește-o/ Nu se alege, dar se iubește/ Iubește-o”.

Cum ne gestionăm banii corect și ce greșeli trebuie să evităm! Sfaturi de la experții financiari Andrei Argint și Olga Tabîrță - VIDEO

Textul a fost scris de Vlad Sabajuc, producția muzicală îi aparține lui Cătălin Temciuc, iar de regie, imagine și montaj a fost responsabil Roman Burlaca.

Cine Este Satoshi, Noul Fenomen De Pe Scena Muzicii Din Basarabia. Se  Deschide Cariera Lui în România | Libertatea

În doar 21 de ore, videoclipul a strâns aproape 30 de mii de vizualizări și mai multe mesaje de susținere în secțiunea de comentarii:

Valeria Capra, surprinsă în direct de cutremur! Care a fost reacția prezentatoarei Pro TV - VIDEO

„Chiar dacă am avut parte de o copilărie fericită, această piesă mă aduce la lacrimi”, „Prea aproape de inimă”, „Cum poate omul ăsta să spună toată viața la unii în 2 minute?”, „Ai atins cele mai sensibile strune ale sufletului”.

Satoshi, înainte de concert: Cum mai nu s-a luat la bătaie cu un fan

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Noaptea pe la 3”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ satoshicahul

Articole din aceeasi categorie