28.03.2023
Si campioanele au complexe! Anastasia Nichita: „Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica” - FOTO

Campioana Anastasia Nichita a vorbit deschis despre complexele pe care le are, in cadrul interviului Titania podcast.

„Partea ce tine de umeri mereu zic ca sunt mari, ca nu-mi plac. Dar iata cand faci fitness, mergi la sala o data in zi, atunci te uiti unde exagerezi, de exemplu nu faci, iar unde trebuie de adaugat, adaugi. La mine din pacate, sportul meu, necesita alta pregatire, iata uneori din cauza la antrenamnet chiar se exagereaza. Si, de obicei, mereu ma stradui sa evit rochiile cu bretele, dar incerc sa ma accept asa cum sunt.”

Fiind intrebata cat de slaba poate fi o campioana, Anastasia a povestit ca: „De multe ori se intampla ca ma afecteaza asa lucruri marunte, daca citesc un mesaj urat si sa plang si sa ma intreb de ce omul acela se gandeste asa de mine. Inainte mereu cand vedeam mesaje de genul eram tare indignata, insa cu timpul incepi sa te deprinzi. Si constientizezi ca nu poti sa le placi la toti. Cel mai mult ma deranjeaza cand un om imi spune de un exemplu pe care eu il am.”

Imbraca starea - First be a WOMAN! Psihologul Ghilas Olesea si-a adunat prietenele la un eveniment dedicat feminitatii: „In aceasta locatie superba vom avea undeva 90 de femei...” - VIDEO

„Un alt complex al meu este parul, deoarece el este foarte putin. Fiindca in timpul antrenamentului noi ne flocaim, ne tragem de par si se rupe foarte mult par. Noi nu avem voie sa ne tragem, dar in lupta se intampla sa se rupa foarte mult par, ne impletim strans si iarasi se rupe. Eu personal par lung nu am avut niciodata si admir foarte mult fetele cu parul lung.”

„Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica. Pot sa trec si sa depasesc aceste stari.”

Vezi aici video integral:

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

WOW! Netflix in colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o piesa inspirata din filmul „Luther: Apus de Soare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie