28.03.2023
Imbraca starea - First be a WOMAN! Psihologul Ghilas Olesea si-a adunat prietenele la un eveniment dedicat feminitatii: „In aceasta locatie superba vom avea undeva 90 de femei...” - VIDEO

De la femeie incepe totul. Imbraca starea - First be woman - este denumirea evenimentului care a adunat peste 90 de femei la invitatia psihologului Olesea Ghilas. Invitatele au savurat din bucate alese, invitati speciali, dar si comunicare utila. Cum a fost atmosfera, dar si ce sfaturi au oferit speakerii, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

„In aceasta primavara am decis sa facem un eveniment frumos in aceasta locatie superba si vom avea undeva 90 de femei. Este un eveniment pentru si despre ele.”, a mentionat Olesea Ghilas, psiholog.

Ai auzit de terapie prin muzica? Ce eveniment organizeaza psihologul Aurelia Balan si Trio Vatra Neamului: „Muzica trateaza sufletul, iar psihologia mintea” - VIDEO

La eveniment femeile au avut parte de invitati speciali, care au vorbit despre importanta lecturii in dezvoltarea personala, dar si sfaturi legate de fashion.

„Cei care citesc sunt cei mai buni si bineinteles, cartea ne uneste. Lectura ne formeaza ca personalitate”, a mentionat Ludmila Tamciuc, librar.

„Sentimentele noastre pot fi redate prin bijuterii, nu doar prin cuvinte.”, a relatat Carolina Calugareanu, vanzator de bijuterii.

Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

Desi a fost un eveniment dedicat femeilor, unul dintre invitatii speciali a fost actorul Nicu Turcanu care a mentionat ca feminitatea este calitatea care trebuie transmisa generatiilor tinere:„In ziua de astazi avem nevoie de feminitate. Avem nevoie sa ne pastram frumusetea, care ne reprezinta. Noi avem femei foarte, foarte frumoase in tara noastra.”

Olesea Ghilas sustine ca daca educi o femeie, educi o intreaga generatie, iar mamele nu au ezitat sa vina la eveniment cu fetitele lor:„In casa unei femei, cand este o fiica, mult conteaza starea mamei. Prin starea mamei noi transmitem fericirea care poate sa o simta o femeie care creste.”

Invitatele au marturisit ca astfel de intalniri mereu sunt binevenite: „Este exceptional, Olesea este femeia care ne inspira spre relaxare. Ne simtim foarte bine. Mereu sunt binedispusa sa vin la asa evenimente.”, a spus Doina Stratan, designer vestimentar. 

Articole din aceeasi categorie