28.03.2023
WOW! Netflix in colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o piesa inspirata din filmul „Luther: Apus de Soare” - VIDEO

Compania americana de divertisment „Netflix” a realizat o colaborare cu artistul din Republica Moldova, Carla's Dreams. Astfel, recent a fost lansata o melodie inspirata din filmul:„Luther: Apus de Soare”.

Cei de la „Netflix” au facut si o postare pe Facebook in care au mentionat: „O melodie care te face sa te intrebi daca secretele tale sunt in siguranta. Inspiratie, Luther: Apus de Soare.”

„Super”, „Top”, „Bine ar fi sa inteleaga uni ce mesaj ne transmit cei de la Carla's Dreams prin intermediul acestui teaser.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

O moldoveanca va aparea in serialul international „The Power”! Vezi ce a povestit actrita Catalina Cazacu despre filmari, dar si teaser - FOTO/VIDEO

Filmul „Luther: Apus de Soare” este la moment in topul vizualizarilor de pe Netflix, cu peste 67 milioane de ore vizionate de catre utilizatori in ultima saptamana. Vezi mai jos trailer-ul productiei cinematografice.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Anastasia Nichita, dezvaluiri despre moartea fratelui sau: „La noi a fost o relatie mai mult decat frate si sora, noi am fost si tata si mama unul pentru altul” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie