13.02.2023
„Scopul meu este sa ma fac ca Arnold Schwarzenegger, sa ma fac tare...” Igor Cuciuc nu se lasa de cantat nici la sala de sport. Vezi cum se descurca artistul la ridicat greutati - VIDEO

Vrea sa arate ca un haiduc, sa-i rasune vocea cat mai bine si sa dea jos cateva kilograme. Tocmai de asta, dupa o pauza de doi ani, Igor Cuciuc s-a apucat din nou de sala. Artistul nu se lasa de cantat nici acolo, iar cand este la antrenament se face veselie si voie buna. Intr-un reportaj marca O Seara Perfecta vezi cum se simte interpretul de cand a abordat un mod sanatos de viata.

Dupa o pauza de doi ani in care Igor Cuciuc nu a mai trecut pragul salii de sport. Acum insa, a decis ca a venit timpul sa dea jos cateva kilograme, dar si sa atraga mai multa atentie regimului sau:„Dragi prieteni, scopul meu este sa ma fac ca Arnold Schwarzenegger, sa ma fac tare. Scopul meu adevarat este sa ma fac mai puternic, sa-mi intaresc putin organismul, sa dau jos un pic din diafragma, din burta, sa dau jos din boalfe, sa fiu asa ca la 18 ani.”

Surpriza de proportii: Rihanna a anuntat ca este din nou insarcinata, chiar pe scena de la finala Super Bowl

Artistul nu se lasa de cantat nici la sala de forta: „Le cant la toti. Ei zic vad ca tu parca esti la sarbatoare aici, da pentru mine sala de sport e o zi de sarbatoare, fiindca sunt oameni langa mine si cand sunt oameni trebuie sa le ofer un zambet, trebuie sa le ofer un cantec, o urare. Sa traiasca moldovenii, sa faca sport si sa bea vin rosu!”

Horoscop 13 februarie 2023. Intalnire romantica si un gest de neuitat din partea persoanei iubite

Asa cum sportul merge mana in mana cu regimul alimentar, acum artistul este mai atent la ce mananca: „Am un regim. Salata, de fiecare data cu ridiche, cu telena, varza si diferite buruiene.”

Nina Cretu da totul din casa! „A zis sa-l invit la hram la Negureni...” - FOTO

Cu greu insa, refuza deliciile culinare pregatite de sotia sa: „Mai gust eu, sotia a gatit o baba neagra si am gustat dimineata ca sa-mi implinesc poftele. Foarte bine ma simt.”

„Talentul in orice limba este apreciat...” Vezi cum Irina Rimes interpreteaza piesa „Ce s-a intamplat cu noi” in limba rusa - VIDEO

Igor Cuciuc este un interpret de muzica populara din Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie