12.02.2023
„Talentul in orice limba este apreciat...” Vezi cum Irina Rimes interpreteaza piesa „Ce s-a intamplat cu noi” in limba rusa - VIDEO

Recent pe TikTok a aparut un video, in care interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes, canta piesa „Ce s-a intamplat cu noi” in limba rusa.

Irina in 2016 si-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 in clasamentele radio din Moldova si Romania. Recent, pe TikTok a aparut versiunea in limba rusa a cantecului „Ce s-a intamplat cu noi”, care a starnit un val de cuvinte de lauda, din parte internautilor.

„Faina varianta rusa”, „In orice varianta e ok fiindca Irina are talent...”, „Foarte foarte foarte faina varianta rusa. Talentul in orice limba este apreciat, Bravoooo Irina Rimes.”, „Frumoasa si piesa si interpreta”, „MOLDOVA ARE TALENT” , au scris internautii.

Cum o rasfata printul William pe Kate Middleton dupa ce adorm copiii. Ritualul pe care cei doi il au de foarte multi ani - FOTO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie