13.02.2023
Surpriza de proportii: Rihanna a anuntat ca este din nou insarcinata, chiar pe scena de la finala Super Bowl

La numai 9 luni de cand a adus pe lume primul ei copil, un baietel, Rihanna a facut un anunt-surpriza chiar pe scena de la finala Super Bowl. In primul ei spectacol de dupa ce a nascut, Rihanna si-a aratat burtica in direct la tv, dand de inteles ca este din nou insarcinata. Un reprezentant al artistei a confirmat informatia.

Este vestea la care nimeni nu se astepta! Mai ales ca a trecut atat de putin timp de la prima sarcina. Imbracata intr-o salopeta rosie, Rihanna si-a desfacut fermoarul si si-a mangaiat burtica in timpul transmisiei live de la tv, care s-a vazut in toata lumea.

Rihanna si A$AP Rocky au devenit parinti pe 13 mai 2022, fiind atat de discreti in legatura cu acest subiect incat nici nu au dezvaluit pana acum numele baietelului.

Zvonurile conform carora Rihanna si-ar dori o familie mai numeroasa circula deja de cateva luni.Aceasta a vorbit de curand despre bebelusul ei: “Este amuzant, este fericit si… grasun!”, a spus vedeta in revista People.

In unul dintre cele mai urmarite evenimente ale anului, Rihanna a facut o selectie a celor mai mari hituri ale ei, incluzand si cateva fragmente controversate din piesa lui Kanye West, All Of The Lights.

Articole din aceeasi categorie