07.06.2023
Protagonista proiectului „Serafima Slabeste” s-a apucat de sport! Vezi cum ii reuseste acesteia sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul antrenamentelor in parc - VIDEO

Alaturi de prezentatoarea emisiunii iSanatate, Vlada Mardari, Serafima Moraru a iesit la un antrenament in parc. Cum se descurca tanara, afla din reportajul de mai jos.

„Astazi am venit in parc si alaturi de mine este protagonista proiectului Serafima Slabeste si astazi vom face miscare. Care este pregatirea ta fizica Serafima?”, a mentionat Vlada Mardari.

Serafima a recunoscut ca in trecut a facut antremanete la sala de forta, insa foarte putine: „Pregatirea mea fizica este minima. Am fost la sala acum cateva luni, o luna am frecventat zi de zi, dar chiar nustiu din ce motiv m-am lasat. Tare sper acum sa revin in forta si sa arat rezultate”.

O sa fie hit! Mark Stam „a spart gheata” cu o piesa in colaborare cu Adda - VIDEO

Atrenamentul propriu-zis a inceput cu incalzirea muschilor. „Tu deja ai niste rezultate frumoase, dar miscarea o sa te ajute si trebuie sa fie mereu in viata ta. Vom face un antrenament de inceput. Ne vom incalzi un pic si vom face niste exercitii usoare pentru ca organismul tau sa se obisnuiasca cu sportul, nu te voi chinui in asa fel incat sa nu iti simti muschii. Sa incepem cu incalzirea”, a explicat prezentatoarea emisiunii iSanatate.

„Gata noi pe azi am incheiat!”, a spus in cele din urma Vlada Mardari, iar Serafima Moraru a adaugat: „Sunt super fericita, multumesc Vlada pentru antrenamentul in aer liber”.

A induiosat inimile cu piesa „Adio”! Micul interpret Victor Bobrov a mostenit talentul de la tatal sau - VIDEO

„Te-ai descurcat foarte bine, dar cu siguranta ca antrenamentele vor creste in intensitate, corpul tau va prinde contur, muschii vor fi mai tonifiati, insa pentru azi e bine, incheiem antrenamentul”, a concluzionat prezentatoarea.

Articole din aceeasi categorie