07.06.2023
O sa fie hit! Mark Stam „a spart gheata” cu o piesa in colaborare cu Adda - VIDEO

Dupa o pauza de mai bine de 2 ani, interpretul originar din Republica Moldova, Mark Stam, a lansat un nou cantec, impreuna cu artista romana, Adda.

Melodia „Flori” a avut premiera pe Youtube acum 15 ore si deja a adunat peste 23 de mii de vizualizari si 2 mii de like-uri.

Despre lansarea melodiei, artistii au anuntat pe paginile lor de Instagram. „Gata! Stiti si voi toate detaliile. Maine lansam piesa ,,Flori” impreuna cu @addabaladda! Mersi mult ca ai acceptat sa faci parte din aceasta aventura emotionala si pentru faptul ca ai condimentat frumos aceasta melodie cu energie si sentimente feminine pure. Sper sa va placa si sa ajunga cat mai aproape de inimile voastre”, a mentionat Mark Stam pe social media.

Horoscop 7 iunie 2023. Zodiile care trebuie sa-si mentina echilibrul emotional in dragoste

„Maine @markstam_official revine dupa 2 ani de pauza, in colaborare cu subsemnata. #flori”, a scris si Adda pe contul ei de Instagram, acum o zi.

De asemenea, moldoveanul a explicat si care este semnificatia piesei. „Aceasta piesa nu e despre o persoana sau o situatie anume, e o culegere de emotii, stari si cuvinte traite de mine si de cei dragi mie, insa de astazi va apartine voua in totalitate.”, a povestit el.

Fiind de-a dreptul incantati de mult asteptata premiera, fanii celor doi interpreti au vent cu zeci de mesaje de apreciere in sectiunea de comentarii.

Mandria familiei Advahov! Catalin Advahov a facut furori la show-ul „Goldene Note 2023” de la Viena - VIDEO

„Wow, ce frumos! Miere pentru suflet. De azi playlist-ul meu are o noua piesa in top. Si te voi trezi acoperindu-ti corpul tau cu mii de flori”, „Cat de frumos se imbina vocile lor, incredibil! O sa fie Hit cu siguranta, succes in drumul spre trending”, „Regele a revenit, te asteptam de mult timp, am dus dorul unei melodii cu adevarat unica si superba, asa cum sunt toate!”, sunt cateva dintre comentariile primite.

Datorita timbrului vocal inconfundabil pe care il au, Mark Stam si Adda au reusit sa lanseze o melodie ce promite a deveni hit in scurt timp.

Articole din aceeasi categorie