07.06.2023
A induiosat inimile cu piesa „Adio”! Micul interpret Victor Bobrov a mostenit talentul de la tatal sau - VIDEO

Victor Bobrov a fost invitat in studioul O Seara Perfecta, unde a venit cu o premiera muzicala, dar si cu mai multe detalii despre planurile sale.

Victor Bobrov, a marturisit ca vara a inceput foarte frumos, deoarece este vacanta mare.

Fiind intrebat de unde si cum a venit ideea piesei, Victor a dezvaluit:  „Ideea nu a venit spontan, a venit de la tatal meu. Intr-o zi tata mi-a explicat cat de atasat de muzica este el si pur si simplu mi-a facut cunostinta cu aceasta piesa, eu am ascultat atent si cumva m-a atins la inima. Tata mai apoi a venit cu o idee ca sa o postam pe retelele de socializare. Tatal meu este vocalist dar si canta la acordeon si pian.”

 „Tata nu a venit sa imi spuna ca ar fi bine sa cant, mie mi-a venit pur si simplu dragostea asta de muzica. Deseori cantam singur piesele pe care le ascultam si imi placeau foarte mult. Eu nu practic lectii de canto, as vrea sa practic insa tatal meu m-a ajutat. Asta este a doua piesa, aceste doua piese nu sunt unicele pe canalul meu de Youtube, am mai facut diferite cover-uri”, a mai adaugat Victor.

Acesta spunea ca la capitolul timp se descurca si are timp pentru toate.  „Daca sa o spun sincer, am timp pentru toate. O zi de a mea este o zi simpla, uneori stau acasa, uneori mai avem planuri cu familia. O zi de a mea este plina, adica eu cant, desenez, ma joc, ies pe afara cu prietenii.”

Mandria familiei Advahov! Catalin Advahov a facut furori la show-ul „Goldene Note 2023” de la Viena - VIDEO

Interpretul a dezvaluit ca ii este si mamei de ajutor, avand un frate mai mic isi petrece timpul si cu el. 

Ce tine de planuri sale de viitor, Victor a spus:  „Vara aceasta nu cred ca mai lansez o piesa, deoarece cred ca imi iau vacanta, dar vreau sa mentionez ca o sa postam o piesa noua curand. Inca nu stim despre ce este vorba, dar curand o sa lansam ceva.”

O sa fie hit! Mark Stam „a spart gheata” cu o piesa in colaborare cu Adda - VIDEO

Articole din aceeasi categorie