14.11.2022
Nu si-a putut stapani lacrimile cand a aflat ca este campioana! Leo Ciobu a obtinut locul I la Romania Muscle Fest Pro. Culturista a publicat imagini emotionante in mediul online - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, Leo a postat deja cateva imagini din cadrul concursului Romania Muscle Fest Pro care a avut loc recent.

Cu zambetul pe buze si intr-o forma fizica de invidiat, culturista a pozat in fata camerei aratandu-si centura primita, urmaritorilor sai.

„Nu-mi vine sa cred. Locul I. Wellness Pro”, a scris culturista in descrierea unei fotografii in care poarta pe cap coronita de castigatoare.

De asemenea, sportiva nu a ezitat sa posteze si pozele care i-au fost facute atunci cand a fost anuntat ca a ocupat primul loc.

Iti doresti sa beneficiezi de un rasfat complet al mainilor? Specialista Marina Braniste iti propune un tratament spa cu parafina: „Rezultatul este foarte bun” - VIDEO

„7 campionate in sezonul acesta. 7 tari frumoase! 7 lupte pentru Olympia. 3 medalii locul 2. 2 medalii locul 3. 1 medalie locul 6 si in sfarsit, 1 medalie locul 1.”, a adaugat Leo Ciobu.

Leo Ciobu, este una dintre cele mai cunoscute culturiste din Republica Moldova. Aceasta este activa si in mediul online, acolo unde are o comunitate de aproape 30 de mii de urmaritori.

Procedurile de ingrijire a tenului sunt interzise femeilor insarcinate? Afla de la esteticiana Ana Platonov cum sa ai grija de pielea ta chiar si atunci cand esti gravida - VIDEO

Articole din aceeasi categorie