24.05.2023
Nu ai reusit sa slabesti pentru sezonul estival? Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu iti prezinta 5 exercitii cardio care te pot ajuta sa scapi de kilogramele nedorite - VIDEO

Pe langa faptul ca este antrenoarea de fitness, Cristina Burdulescu mai e si o bloggerita cunoscuta in Moldova.

In timpul liber ea obisnuieste sa le povesteasca urmaritorilor ei virtuali cum ar putea acestia sa slabeasca corect si echilibrat.

Acum o zi, Burdulescu a publicat pe Instagram un video in care executa un antrenament in aer liber care poate fi efectuat de orice doreste sa faca o schimbare in viata.

Daca vrei a faci sport in parc, nu ai nevoie de nimic altceva decat de o banca sau scari.

„In orice parc gasiti o banca, scari sau orice alt suport pe care puteti executa aceste exercitii. Va asigur ca va fi un antrenament eficient si veti arde o multime de calorii. Salvati si incercati neaparat”, a mentionat antrenoarea in descrierea video-ului.

Constantin Moscovici atinge noi culmi! Vezi ce spune naistul despre turneul sau la Riga: „De trei ori am cantat la bis” - VIDEO

Cristina Burdulescu este o antrenoare si nutritionista din Republica Moldova ce are o comunitate de aproape 20 de mii de urmaritori pe Instagram.

Anya Tapes - urmarita de doi necunoscuti! „Acest caz ramane istorie, s-a intamplat azi...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie