24.05.2023
Anya Tapes - urmarita de doi necunoscuti! „Acest caz ramane istorie, s-a intamplat azi...” - FOTO

Bloggerita, Anya Tapes, a avut parte de un incident neplacut recent. Aceasta a decis sa faca public si sa isi impartaseasca trairile cu urmaritorii sai de pe pagina de Instagram.

Recent, Anya Tapes a avut parte de un incident neplacut, aceasta le-a marturisit urmaritorilor sai: „Acest caz ramane istorie. S-a intamplat azi.”

Dupa care bloggerita a mai adaugat: „De fapt aici am vazut cum ma cautau. Noroc ca atunci cand au dat de mine, deja nu eram singura.”

O bloggerita de la noi - asemanare izbitoare cu Jennifer Lopez! Internautii au asaltat-o cu aprecieri si comentarii - FOTO

Oamenii care treceau pe langa bloggerita, au observat ca aceasta are unele probleme, astfel i-au sarit si in ajutor. „Barbatul a observat ca am de furca cu doi indivizi. Pana a venit politia, au intervenit oameni buni.”

Maia Sandu isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce a publicat sefa statului pe Instagram - FOTO

Anya Tapes nu a dezvaluit prea multe, dupa care a venit a doua zi cu un alt mesaj, unde spunea: „Directul meu e plin cu intrebarea ce s-a intamplat! Cu acest telefon au aruncat in masina! Unul din ei a fugit de la fata locului. Celalalt de buna voie a recunoscut totul. Politia il cauta pe al doilea individ.”

Anya Tapes a devenit populara pe Instagram datorita videoclipurilor comice pe care le posteaza. In prezent ea are o comunitate de peste 180 de mii de urmaritori fideli.

Victor Suiu, unul dintre cei mai sexy barbati din Moldova s-a filmat in cel mai nou videoclip al Andreei Balan! In ce ipostaze au aparut cei doi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie