24.05.2023
Constantin Moscovici atinge noi culmi! Vezi ce spune naistul despre turneul sau la Riga: „De trei ori am cantat la bis” - VIDEO

Naistul Constantin Moscovici a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a povestit despre concertul sau din aprilie, care a avut loc la Riga si despre cum a decurs procesul de invatare a rock-ului la nai. 

„Acum sunt intr-un proiect pe care l-am inceput in octombrie. La concertul meu aniversar, pe data de 1 octombrie, am pregatit cinci piese si am vazut reactia publicului si am zis ca trebuie sa merg inainte. Lansarea proiectului a fost pe data de 7 aprilie in orasul Riga, era primul turneu organizat, de trei ori am cantat la bis aceste piese.”, a marturisit naistul. 

O familie fericita! Natalia Barbu - imagini rare alaturi de sotul sau, milionarul Nicolae Sota: „My love” - FOTO

Constantin Moscovici a povestit cum a inceput sa invete rock-ul la nai: „Sunt sapte note, se expune totul pe hartie si incepi sa inveti. Cand faci orchestrarea trebuie sa ai grija ca naiul sa-si gaseasca locul lui potrivit. La noi a fost suta de procente vanzari. Am vazut o reactie foarte pozitiva, mi-a placut ca era reactia nu numai pentru o categorie de varsta ci si pentru toate. Sunt gata sa fie si critica.”

„Pe patru iunie la Teatrul Verde mai avem bilete. Acum este o promotie, biletele is la un pret mai special. Vanzarile sunt in toi, lumea apreciaza, lumea vrea sa vada, dupa pandemie este primul spectacol la Teatrul Verde.”, a spus naistul Constantin Moscovici despre viitorul sau concert.

Articole din aceeasi categorie