08.07.2024
Moldova va avea încă 4 atleți la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine sunt ei - FOTO

Patru atleți s-au alăturat echipei Moldovei care va concura la Jocurile Olimpice de la Paris, astfel, numărul total ajunge la 29 de participanți. 

Alți patru atleți au obținut dreptul de a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice.

Dimitriana Bezede, la aruncarea greutății:

Zodiile care vor străluci în luna iulie 2024

Alexandra Emilianov, la aruncarea discului:

Mihaela Ionașcu, dezvăluiri în premieră despre relația cu solistul trupei „7Klase”, Cătălin Caragea: „Se exprima de parcă se vedea pierdut în viață” - VIDEO

Serghei Marghiev, la aruncarea ciocanului:

Olga Țapordei a escaladat cel mai înalt vârf din America! Cum arată bucătăria din tabăra ei, dar și ce diferențe de naționalitate a simțit - VIDEO

Andrian Mardare, la aruncarea suliței:

Sportivilor li s-a atribuit cota de participare în baza Clasamentului „World Athletics – Road to Paris 24”, un sistem complex de punctaj care ține cont de rezultatele obținute la competiții oficiale în perioada de calificare, a transmis Ministerul Educației și Cercetării, într-un mesaj pe Facebook.

Prima atletă care a obținut cota de participare la Jocurile Olimpice de la Paris la proba de aruncare a ciocanului este Zalina Marghiev.

Până acum, 25 de sportivi de la noi din țară și-au asigurat biletul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.

Deschiderea oficială este programată pentru data de 26 iulie. Primii sportivii moldoveni care vor intra în concurs sunt arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrcă. 

Articole din aceeasi categorie