07.07.2024
Olga Țapordei escaladează cel mai înalt vârf din America! Cum arată bucătăria din tabăra ei, dar și ce diferențe de naționalitate simte - VIDEO

Olga Țapordei continuă să povestească pe rețelele de socializare despre experiența ei pe cel mai înalt vârf din America - Muntele Denali. Cum arată bucătăria în tabere, dar și care este diferența de naționalitate între persoanele alături de care escaladează.

Olga a postat câteva imagini în care arată cum este organizată bucătăria în tabere. 

„Așa arată „cook tent”, noi în română îi zicem bucătărie”, a scris Țapordei într-un InstaStory.

„Bucătăria în toate campurile arată la fel , apropo, băieții gătesc foarte gustos”, a menționat Olga. 

Moldoveanca ce impresionează! Emoțiile Olgăi Țapordei după ce a escaladat cel mai înalt vârf din America de Nord - FOTO/VIDEO

Ea a spus și faptul că simte o diferență mare între naționalități, astfel, mulți dintre ei sunt scumpi la emoții. „Niște bârfe legate de naționalitate și gen. Cred că diferența numărul unu e că noi, moldovenii, ucrainenii, suntem mult mai deschiși la emoții, diferite emoții. Voi cu mine sunteți obișnuiți, eu sunt ca un copil, probabil pentru că ei sunt bărbați, unul dintre ei probabil e tată, ei sunt foarte scumpi la emoții. Eu întreb, sunt curioasă, Slava Domnului că ghizii sunt mai vorbăreți și îmi rasăpund. Chiar am simțit o diferență”, a povestit Olga. 

Moduri simple prin care să înveți să îți iubești mai mult corpul

Pe lângă videourile în care povestește despre bucătărie sau emoțiile ei, femeia postează imagini care îți taie respirația. 

„Poză de copertă din viața paralelă”.

„Pentru wallpaper/poză de fundal, lăsați o inimioară. Cândva am avut și eu o așa imagine pe harta dorințelor”.

Olga Țapordei este prima femeie din Republica Moldova care a cucerit muntele Everest. De asemenea, este cunoscută în mediul online având o comunitate de peste 106 de mii de urmaritori.

SURSĂ FOTO/VIDEO: Instagram/ tapordei

Articole din aceeasi categorie