07.07.2024
Mihaela Ionașcu, dezvăluiri în premieră despre relația cu solistul trupei „7Klase”, Cătălin Caragea: „Se exprima de parcă se vedea pierdut în viață” - VIDEO

Comedianta Mihaela Ionașcu a avut o relație de dragoste cu solistul trupei „7Klase”, Cătălin Caragea. În cadrul unui interviu cu Dorin Galben, ea a povestit despre detaliile neștiute din viața lui Cătălin, dar și cum a aflat că el nu mai este în viață. 

Până acum, Mihaela Ionașcu a evitat să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Cătălin. Pentru ea era un subiect foarte sensibil. „Acesta este un subiect foarte sensibil pentru mine, eu n-am vrut să-l abordez nicăieri. Eu am vrut liniște, dar oamnenii sunt foarte răi și atacau. Eu am fost amenințată, în viziunea multora, eu eram de vină. Peste un an, dacă eu postam un story că eram undeva și mă distram, începeau cu tot felul de mesaje… Cum eu pot să mă distrez, o să ard în iad”. 

Olga Țapordei a escaladat cel mai înalt vârf din America! Cum arată bucătăria din tabăra ei, dar și ce diferențe de naționalitate a simțit - VIDEO

„Noi am fost împreună 3 ani și șase luni. Ne-am cunoscut la un rock concert, a fost dragoste la prima vedere. Acolo a fost iubire necondiționată, am crescut împreună, ne-am dezvoltat. Noi ne mai certam, dar în general a fost cea mai drăguță relație pe care eu am avut-o”, a spus Mihaela. 

Nici până acum ea nu știe care a fost adevăratul motiv pentru care Cătălin se simțea deprimat. „Băieții în trupă erau foarte uniți, când a apărut scandalul, nici eu până la urmă nu am înțeles care e chestia. Cătălin mi-a spus că se mai caută un solist, nu era vorba să-l scoată din trupă, dar nu sunt sigură și nu pot să confirm”.

„Noi ne-am certat și eu am plecat în Franța, la tatăl meu, el mi-a spus să vin acasă, dar menționase anterior că el a ieșit cu altă fată, când am venit, ei erau împreună. După o săptămână, noi ne-am împăcat, dar el se comporta foarte ciudat. Se exprima de parcă se vedea pierdut în viață și nu vede sens. Când se enerva, avea o chestie de agresivitate în el”, a mai povestit invitata.

10 ținute interesante pentru vară! Ce ar trebui să porți la serviciu în acest sezon - FOTO

Înainte cu câteva săptămâni de tragicul incident, Cătălin a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. „Cu o săptămână înainte s-a încuiat în baie și făcea ceva cu pastilele, a mai încercat să sară de la geam, eu l-am tras. Odată el m-a sunat și mi-a spus că a băut pastile, se vedea că vocea e schimbată”. 

Ultima discuție a celor doi a fost prin intermediul unui apel telefonic. „M-a sunat și mi-a spus că mă iubește, simțeam că ceva nu e în regulă, era mesajul de rămas bun, dar eu asta nu am înțeles atunci, pe la trei dimineața m-am trezit de la un vis ciudat și am început în continuu să-l sun, dar el deja era mort. Mi-am dat seama că ceva se întâmplase, dar nu voiam să aflu”. 

A insistat cu apelurile o zi, iar cel care i-a comunicat vestea despre moartea lui Cătălin a fost vecinul artistului. „Vecinul lui m-a sunat pe la ora 3 noaptea și nu vorbea și eu l-am întrebat ce a făcut și el mi-a spus că s-a strangulat, așa am aflat”.

Cătălin Caragea a fost un cântăreț și compozitor, fost vocalist al trupei „7 Klase”. El și-a pus capăt zilelor la data de 22 martie 2020. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ ionascu_mihaela_

Articole din aceeasi categorie