05.07.2024
Luptătorul de stil greco-roman Maxim Sarmanov a devenit vicecampion european. În fața cui a cedat sportivul la final - FOTO

Luptătorul de stil greco-roman, Maxim Sarmanov a devenit vicecampion european la categoria de vîrstă de până la 20 de ani.

Luptătorul a câștigat meciurile împotriva reprezentanților Greciei și Ungariei, dar a cedat în finala categoriei de greutate până la 55 de kilograme, în fața lui Papik Dzhavadian, care a concurat sub drapel neutru la europenele desfășurate la Novi Sad, Serbia.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Rac - FOTO

Campionatul European de lupte U-20 continuă cu probele la lupte libere și lupte feminine, unde țara noastră va avea reprezentanți la fiecare categorie de greutate.

Cynthia Elisoa - despre bullying, depresie și viața în Madagascar: „Eu timp de 10 ani mi-am îndreptat părul cu atâtea produse, pentru că părul creț e considerat urât” - VIDEO

Rezultatul sportivului la Campionatul European este și al antrenorului emerit Roman Zgardan (Clubul „Heracle”). Maxim Sarmanov a absolvit Școala sportivă din municipiul Soroca, primul antrenor al lui fiind Serghei Tîmco.

Articole din aceeasi categorie