27.07.2023
Inca o medalie pentru Moldova! Sportiva Ecaterina Grabucea a cucerit argintul la Campionatul European de Haltere pentru Tineri - FOTO

Ecaterina Grabucea a castigat medalia de argint pentru Republica Moldova la Campionatul European de Haltere pentru categoriile de varsta U20 si U23, la categoria de greutate de pana la 45 kilograme.

Potrivit Ministerul Educatiei si Cercetarii al Republicii Moldova, tanara halterofila, Ecaterina Grabucea, originara din Balti, pregatita de antrenorul Igor Grabucea, a ridicat 60 kilograme la proba „smuls” si 73 kilograme la proba „aruncat”,  iar totalul de 133 kilograme i-a permis sa se claseze pe locul al doilea. 

De asemenea, sportivul Iulian Betca a obtinut locul 4 in cadrul categoriei de pana la 55 kilograme U20.

Moldoveanca Diana Brescan - la „Bravo, ai stil”! Ce tinuta a ales interpreta pentru prima aparitie in show - FOTO

Betca a ridicat 99 kilograme la „smuls”, clasandu-se pe locul al doilea si 115 kilograme la „aruncat”, finalizand pe locul al 4-lea, cu un total de 214 kilograme.

Modelul Ilinca Sturzescu a devenit mamica! Ce prenume au ales parintii pentru baietel - FOTO

„Ministerul adreseaza felicitari sportivilor si antrenorilor, urandu-le mult succes si noi victorii in continuare. Sportivii si antrenorii vor beneficia de premii banesti care vor fi oferite in cadrul Galei Sportului”, se anuntat in mesajul oficial trasmis de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii al Republicii Moldova pe Facebook.

Articole din aceeasi categorie