27.07.2023
Moldoveanca Diana Brescan - la „Bravo, ai stil”! Ce tinuta a ales interpreta pentru prima aparitie in show - FOTO

Diana Brescan este una dintre putinele moldovence care s-au decis sa participe la „Bravo, ai stil”.

Interpreta este increzuta in abilitatile ei stilistice si de aceea a spus „da” provocarii.

„Dragii mei, am facut-o si pe asta! Da, sunt la „Bravo, ai stil”. Demult mi-am dorit sa ajung aici!! Nu sunt perfecta, dar sper sa ma primiti si cu bune si cu rele! Mult succes mie! Contez pe sustinerea voastra. Tinuta: @liss.couturee @doinastratan. Votati indicativul 2 la 1220”, a mentionat Brescan pe contul ei de Instagram.

De asemenea, artista a postat si cateva fotografii care i-au fost facute in timpul filmarilor pentru editia in care a aparut prima data.

Megan Fox, aspru criticata pe retelele sociale. Care este motivul

Moldoveanca a optat pentru o tinuta total white formata dintr-o rochie cu decupaje, sacou scurt, palarie si sandale. Drept accesorii, Brescan a ales un colier masiv din perle, geanta, dar si manusi.

„Bravo! Sa fii cuminte, atat cat poti. Fara bataie”, „Succese Diana”, „Felicitari! Mult succes! You will be the best”, „Succes, draga mea”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit Diana de la internauti.

Tu ce parere ai despre look-ul pe care l-a ales Diana Brescan?

Interpreta Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 15 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Valentina Nafornita s-a maritat! Momentul in care a facut marele anunt - VIDEO

Articole din aceeasi categorie