08.04.2022
I s-a propus sa reprezinte Italia, Romania si Georgia, dar a preferat sa lupte pentru Republica Moldova! Ce spune luptatoarea Anastasia Nichita dupa ce a castigat aurul la Campionatul European: „Ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.”- VIDEO

Avem si motive de bucurie si mandrie pe fonul acestor evenimente critice. Invitata emisiunii O Seara Perfecta Anastasia Nichita a adus aurul tarii noastre la Campionatul European de la Budapesta si a facut mandra o tara intreaga.

Luptatoarea munceste mult zi de zi pentru a atinge aceste performante si pentru a fi mandra de ea, dar si de tara pe care o reprezinta: „Intai de toate sunt emotii de mandrie, atat pentru mine, cat si pentru tara mea intrucat fac un lucru si pentru ea. Eu ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.” , spune ea.

Din pacate aceasta a avut si ganduri mai putin pozitive in ceea ce priveste Republica Moldova: „Tara noastra nu ne prea permite sa luptam, sa ne antrenam si totodata sa avem toate conditiile. De asta poate au si fost alte ganduri de a pleca in alta tara, insa deocamdata sunt acasa si reprezint Republica Moldova.” , explica Irina.

Horoscop 8 aprilie 2022. Investitiile sunt recomandate pentru unele zodii

Tanara a avut chiar si mai multe propuneri de a reprezenta Italia, Romania si Georgia, dar totusi ceva o mai tine acasa.

Anastasia povesteste ca acest campionat a fost unul dificil din punct de vedere psihologic: „Am mers dupa o trauma la spate dupa Jocurile Olimpice, pentru ca am stat pe loc patru luni. A fost greu psihologic pentru ca nu eram in cea mai buna forma si este greu sa iti revii si sa ai incredere in tine. Totusi am putut sa ma mobilizez pentru ca am avut noroc de oamenii care au crezut in mine.” , isi aminteste ea. 

Tanara a participat la peste 100 de campionate, iar acest lucru o motiveaza sa mearga mai departe si sa munceasca pentru visul sau.

Yulia Chernitskaya, ucraineanca care a fost ajutata cu 100 de lei si-a schimbat perceptia despre romani intr-o singura luna. Cu ce „prejudecati” a venit in tara: „Mi s-a spus ca romanii sunt vicleni”

Chiar daca face lupte, Anastasia explica ca este oricum la fel de feminina, poarta rochii, fuste si tocuri, iar adesea oamenii care nu o cunosc nu cred ca ar fi in stare sa lupte. 

Visul sau cel mare este totusi sa obtina o medalie de la Jocurile Olimpice, iar pe plan personal isi doreste o familie fericita si sanatoasa.

Sportiva ucraineana Kristina Stuy - mesaj transant pentru rusi, dupa masacrul din Bucha: „Sunteti niste creaturi malefice, pregatite sa ucida si sa adune cadavre de parca ar fi trofee”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie