08.04.2022
Sportiva ucraineana Kristina Stuy - mesaj transant pentru rusi, dupa masacrul din Bucha: „Sunteti niste creaturi malefice, pregatite sa ucida si sa adune cadavre de parca ar fi trofee”

Razboiul din Ucraina a inceput pe 24 februarie, iar ororile lasate in urma de armata rusa continua sa iasa la iveala.

In Bucha, o localitate din apropierea Kievului, rusii au lasat in urma peste 300 de cadavre, multe dintre ele avand mainile legate si semne evidente de tortura. La cateva zile de la masacru, Kristina Stuy, medaliata cu bronz la JO din 2012, cu echipa Ucrainei de stafeta 4x100 m, a postat un mesaj sfasietor pe retelele sociale.

„Au trecut patru zile si nu-mi pot reveni in fire, patru zile in care am privit pozele din Bucha si nu am putut crede ca ceea ce vad este posibil sa i se intample poporului meu.

Yulia Chernitskaya, ucraineanca care a fost ajutata cu 100 de lei si-a schimbat perceptia despre romani intr-o singura luna. Cu ce „prejudecati” a venit in tara: „Mi s-a spus ca romanii sunt vicleni”

Nu vreau sa public imagini cu oameni torturati, femei violate si copii morti. Ma doare corpul cand vad acele imagini. Zilele astea simt durere, neputinta si rusine pentru ca nu pot ajuta, vinovatie pentru ca am supravietuit, manie si dorinta de razbunare. Apoi un gol.

Vreau sa las acest video aici si sa spun cat de nenorociti sunteti! Sunteti un asa popor de cersetori incat va bucurati la un borcan de Nutella! Va bucurati de inghetata delicioasa!

Vlada Zinchenko a dezvaluit ce le spun soldatii rusi aflati in Ucraina sotiilor

Ce dezgustator este ca furati bijuterii de la femeile noastre, le furati lenjeria intima si o duceti bunicilor voastre, iar ele va spun la telefon sa luati mai mult. Sunteti niste creaturi malefice, pregatite sa ucida si sa adune cadavre de parca ar fi trofee. La ce naiba luptati pentru o tara in care trebuie sa furati televizoare pe timp de razboi?”, a scris Kristina pe retelele de socializare. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie