08.04.2022
Yulia Chernitskaya, ucraineanca care a fost ajutata cu 100 de lei si-a schimbat perceptia despre romani intr-o singura luna. Cu ce „prejudecati” a venit in tara: „Mi s-a spus ca romanii sunt vicleni”

Yulia Chernitskaya a plecat din Ucraina din cauza razboiului si a ajuns in Romania in urma cu o luna si doua zile, pe 5 martie.

Antrenoarea de fitness s-a declarat in repetate randuri incantata de cum a fost primita, motiv pentru care a tinut sa le multumeasca romanilor care i-au usurat acomodarea.

Yulia Chernitskaya nu a avut, insa, mereu o impresie buna despre romani, din cauza celor auzite in tara natala. Antrenoarea a recunoscut ca a venit cu prejudecati in tara si stia despre romani ca sunt ”vicleni” si ”lacomi”. Perceptia i s-a schimbat, insa, la scurt timp de la sosirea in Romania, cand a primit 100 de lei de la un barbat intr-o benzinarie.

Sportivul din Ucraina, Sergiy Stakhovsky este considerat tradator de catre propria sotia pentru ca a plecat pe front: „Ma gandesc la asta zilnic, am trei copii” - FOTO

„Sa fiu sincera, mi s-a spus ca romanii sunt vicleni, ca sunt genul de oameni care inceraca mereu sa obtina un profit din orice si ca sunt lacomi.

Totusi, dupa o luna petrecuta aici, am ajuns sa pun la indoiala toate aceste prejudecati”, a spus Yulia Chernitskaya, potrivit Fanatik.

Olga Buzova - complet dezamagita! Vedeta cere bani de la Chanel pentru toate gentile si pantofii pe care i-a procurat de la ei: „Nu mai am nici o dorinta de a purta gentile acestui brand rasist” - FOTO/VIDEO

Yulia Chernitskaya a anuntat ca se va intoarce la Kiev cand situatia se va liniste si ca este gata sa ofere o mana de ajutor inclusiv in constructii.

„De indata ce situatia din Kiev se va calma, ma voi intoarce acasa. Sunt gata sa muncesc, inclusiv pentru o firma de constructii, daca e nevoie de asta pentru a ajuta sa-mi reconstruiesc tara.

Cat despre afacerea mea personala (n.r. din domeniul fitness-ului), totul va reveni la normal, dar nu imediat. Venitul meu a ajuns la zero, dar nu renunt. Am deja o strategie despre cum ma voi descurca in Ucraina, dupa ce ma voi intoarce acasa. Intotdeauna am trait asa: imi planuiesc fiecare pas, este mai usor pentru mine asa”, a declarat ucraineanca.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie